Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Cristian Tudor Popescu, impresionat de Johannis: El e alternativa! | Video

Ziaristul Cristian Tudor Popescu s-a arătat impresionat de discursul primarului Klaus Johannis de astăzi, în care a anunțat iminența ruperii USL. ”Pentru mine, să îl aud pe domnul Johannis a fost o binefacere. Nu neapărat în legătură cu ce spune, cu conținutul, cu politica, cu ideile, ci cu modul în care vorbește. (...) Știe să nu folosească decât atâtea cuvinte cât este nevoie. Este un politician cu un minimum de adjective, fără epitete, fără exprimări colorate, așa cum folosesc toți din punct de vedere propagandistic și manipulator. Acest tip de discurs este în sine știrea acestei zile. Acest tip de discurs va încerca să îl prezinte domnul Johannis electoratului ca pe o alternativă la ceea ce auzim de la ceilalți politicieni de vârf de ani de zile”, a spus la televiziunea Digi24, Cristian Tudor Popescu.
Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Johannis, a anunțat astăzi că negocierile din interiorul USL privind remanierea guvernamentală au eşuat. ”Astăzi, tragem concluzia că negocierile pentru remanierea guvernamentală au eşuat”, a spus Johannis, luni, într-o conferinţă de presă organizată la sediul central al PNL. 
 
Foto: Mediafax
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 556

Comentarii

12 comentarii

sibian

Acum 10 ani

cel mai bun om politic din Romania”! E prost Ponta ca nu il vrea in USL facea doar bine!
Raspunde

limbibizkit

Acum 10 ani

iohannis, charisma unei borduri.pauze dese intre propozitii si alea scurte. a semanat cu un exercitiu de dictie la scoala gimnaziala. doamne fereste sa ajunga asta prim ministru. ponta e foarte bun. liberalii o sa ajunga la 10%. asa le trebuie.
Raspunde

Eveniment gaze de sist

Acum 10 ani

Invitatie la o discutie libera despre gazele de sist si vizualizarea documentarului Gasland2. Evenimentul are loc in 25 februarie, ora 19 la restaurant Reflektor. Pt mai multe detalii: <strong> www.facebook.com/events/617235918357153 </strong> <br/> E al doilea eveniment de acest fel, puteti vedea pe Nova TV ce s-a intamplat la primul: <br/> <strong> novatv.ro/2014/01/video-voluntarii-sibieni-lupta-impotriva-exploatarii-gazelor-de-sist/#.Uwt-XXWSzj4 </strong> <br/> Va multumesc!
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

Fiti linistiti...Nici–o alta nationalitate nu va da un premier sau vice la BUCURESTI...Mda, daca tinem cont ca Ferentari a fost sat de tigani ROBI ai manastirii de acolo, deci nucleul e format bine...poate un TIGAN are cele mai multe sanse...
Raspunde

@4 Scleroza

Acum 10 ani

L-ati avut pe Piticul Porno, ardielian neaos die la Cluuuj... o facut mult ghinie
Raspunde

@2

Acum 10 ani

ba limba ascutita-tara are nevoie de oameni care stiu sa faca ceva ,asta n-avem,nu de latrai.Pute tara de ei,de aia am ajuns aici.
Raspunde

@5

Acum 10 ani

cum poti sa faci o asemanare intre boc si Johannis,stau sa ma gindesc daca esti constient de ceea ce ai scris,sau chjar suferi de \"scleroza\"
Raspunde

w

Acum 10 ani

sa vezi discursul lui CTP dupa un an....!va zice ca e cel mai prost sas vazut de el!
Raspunde

dictia lui KJ

Acum 10 ani

stilul acesta de oratorie, rar, apasat, clar este adoptat de oamenii cu un alt nivel de cultura (presedinti, regi, oameni cu putere). uitati-va la Obama sau mai elocvent filmul \"The King\'s Speech\". e numai in avantajul lui daca merge pe acest trend, se diferentiaza.
Raspunde

solomon

Acum 10 ani

Tare, deci retarazi si gangavii sunt buni pentru presedinti, regi si oameni cu putere deoarece se exprima greoi! :))))))) Ba, pupenklausilor, la voi prostia e semn de intelepciune!
Raspunde

unu\'

Acum 10 ani

Probabil ca dl.CTP era presat de timp altfel nu-mi explic cum te poate incinta cineva care la jumatate din intrebarile puse de jurnalisti raspunde stereotip:\'\'Vom vedea miine dupa Delegatia Permanenta\'\'.Dl CTP,tuturor ni se poate intimpla sa avem probleme digestive,nu-i o rusine!
Raspunde

iulia

Acum 10 ani

de mult l-am vazut in fruntea tari si va fi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus