Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
22°C

Cristian Tudor Popescu: Raluca Turcan și Vlad Voiculescu au făcut mai mult rău, decât protestele anti-mască

Cristian Tudor Popescu: Raluca Turcan și Vlad Voiculescu au făcut mai mult rău, decât protestele anti-mască

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 situațiile în care au fost surprinși miniștrii Vlad Voiculescu și Raluca Turcan, spunând că acest lucu „a făcut mai mult rău ideii de autoritate și de respectare a autorității”, decât protestele anti-mască și anti-restricții. „Iată ce fac guvernanții... Am văzut aceste mișcări de stradă care au încercat să distrugă, să decredibilizeze actuala guvernare, pentru că au fost îndreptate împotriva actualei guvernări și chiar a unor persoane din această guvernare. Întrebarea este: Cine a realizat această decredibilizare mai eficient? Inșii ăștia care au ieșit în stradă, sau chiar guvernanții, mulți dintre ei, în ochii oamenilor? Deci cine a făcut mai mult rău ideii de autoritate și de respectare a autorității? Inșii din stradă, sau domnul Vlad Voiculescu? Sau doamna Raluca Turcan apărând fără mască?”, e explicat gazetarul în cadrul emisiunii.

El a mai spus că politicianul trebuie să transmită un mesaj mult mai puternic decât cetățeanul de rând și că nu există justificări pentru nepurtarea măștii de protecție.

Adrian Bibu, administratorul județului, a fost internat la Spitalul Județean Sibiu, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Acum trei zile, el a participat la o acțiune de plantat copaci în cadrul căreia, după cum rezultă din fotografiile făcute publice mai apoi, mulți dintre participanți nu au purtat masca de protecție. Printre aceștia s-au numărat și președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, dar și ministrul Muncii, Raluca Turcan. Mai multe detalii, aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Gigi contra

Acum 1 an

Zise CTP-ul!
Raspunde

Dan

Acum 1 an

In ziua in care au pus restrictii suplimentare ne-au aratat ca nici ei nu le respecta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus