Marţi,
19.10.2021
Ploi Scurte
Acum
7°C

Cristian Tudor Popescu: Raluca Turcan și Vlad Voiculescu au făcut mai mult rău, decât protestele anti-mască

Cristian Tudor Popescu: Raluca Turcan și Vlad Voiculescu au făcut mai mult rău, decât protestele anti-mască

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 situațiile în care au fost surprinși miniștrii Vlad Voiculescu și Raluca Turcan, spunând că acest lucu „a făcut mai mult rău ideii de autoritate și de respectare a autorității”, decât protestele anti-mască și anti-restricții. „Iată ce fac guvernanții... Am văzut aceste mișcări de stradă care au încercat să distrugă, să decredibilizeze actuala guvernare, pentru că au fost îndreptate împotriva actualei guvernări și chiar a unor persoane din această guvernare. Întrebarea este: Cine a realizat această decredibilizare mai eficient? Inșii ăștia care au ieșit în stradă, sau chiar guvernanții, mulți dintre ei, în ochii oamenilor? Deci cine a făcut mai mult rău ideii de autoritate și de respectare a autorității? Inșii din stradă, sau domnul Vlad Voiculescu? Sau doamna Raluca Turcan apărând fără mască?”, e explicat gazetarul în cadrul emisiunii.

El a mai spus că politicianul trebuie să transmită un mesaj mult mai puternic decât cetățeanul de rând și că nu există justificări pentru nepurtarea măștii de protecție.

Adrian Bibu, administratorul județului, a fost internat la Spitalul Județean Sibiu, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Acum trei zile, el a participat la o acțiune de plantat copaci în cadrul căreia, după cum rezultă din fotografiile făcute publice mai apoi, mulți dintre participanți nu au purtat masca de protecție. Printre aceștia s-au numărat și președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, dar și ministrul Muncii, Raluca Turcan. Mai multe detalii, aici.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Gigi contra

Acum 6 luni

Zise CTP-ul!
Raspunde

Dan

Acum 6 luni

In ziua in care au pus restrictii suplimentare ne-au aratat ca nici ei nu le respecta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus