Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Primarul din Sadu isi afla luni locul pe lista de la europarlamentare

Colegiul Director Naţional al PDL se va reuni săptămâna viitoare, luni, pentru definitivarea listei candidaţilor democrat-liberali la alegerile europarlamentare. ”Ne vom concentra pe listele noastre pentru alegerile europarlamentare şi le vom definitive”, a declarat luni preşedintele PDL, Vasile Blaga, citat de Agerpres. PDL Sibiu l-a propus pe Valentin Ivan, primarul comunei Sadu, pentru lista partidului în vederea alegerilor europarlamentare. ”Este un om cu experiență în administrația locală, în administrația județeană. Este un om care a demonstrat că știe să managerieze atât proiecte locale, cât și proiecte europene, răspunde tuturor cerințelor PDL pentru canddiaturi în competiția pentru PE și ca urmare, în unanimitate de voturi, Biroul Permanent Județean a hotărât ca domnul Ivan să reprezinte PDL Sibiu și Sibiul în această competiție”, a declarat președintele PDL Sibiu, Raluca Turcan.
Reuniunea CDN al PDL de săptămâna viitoare se va desfăşura la Palatul Parlamentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus