Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Turcan: Ponta s-o urmeze pe Duminica. Demisia!

După ce secretarul de stat din Ministerul Educaţiei, Ştefania Duminică, a fost concediată după ce Comisia de Etică a dat un verdict clar de plagiat pentru lucrarea de disertaţie, deputatul PDL Raluca Turcan îi cere premierului Ponta demisia din același motiv. ”Aceeași comisie a dat același verdict şi în cazul titlului de doctor obţinut de premierului Victor Ponta. Prin urmare, dr. Victor Viorel Ponta, ar trebui să beneficieze de acelaşi tratament: să fie suspendat din funcţie! În cazul în care nu-şi va prezenta demisia, va da dovadă de laşitate, demagogie şi va arunca încă o pată neagră asupra sistemului naţional de învăţământ”, a declarat liderul PDL Sibiu. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

21 comentarii

pdl

Acum 10 ani

prima data cind iti dau dreptate ,dar asta este asa de ahtiat s-a fie sef de numai vede si coardele batrine din psd il tine la butoane ,acum este momentu ca iati lasat cu ochi in soare vreo 6-7 ani acum trebuie s-a recupereze ,s-au nu sti ce le spunea tatucul lor prin 2003 ,ba opritiva din mangleala ca voi reprezentati stinga nu dreapta cu care furati fara simt ,de unde crezi ca a avut ,nastase bani ches s-a plateasca executarea silita aia de 700 de mii de euroi ,ca nu va fi din pensia aia mica ,asta a avut punctul mic si pensie ca atare
Raspunde

vasiladi

Acum 10 ani

iarasi vorbeste pupaza blonda dupa ce la pupat in fund pe boc si base! ai pierdut puterea blondo si te doare! in moldova sa vorbiesti,la tine acasa nu la sibiu
Raspunde

Puiu Stâlcea from Botșeni

Acum 10 ani

Ai prins curaj șoldoveanco,acum ca te-ai tras în poza cu angela merkel?e grav și cu plagiatul ăstora,dar oricum e mai grav dezastrul și jaful ce s-a făcut la min. turismului cât timp ai fost șefă peste nemernicii de pdl-iști ce au sifonat miliarde de euro pt camarilla portocalie a chiorului de băselu...deci ...ciocu mic până nu-și aduce minte DNA-ul de tine(bine ar fi să nu uite!)!
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

Salutul acesta din poza ESTE INTERZIS in GERMANIA...Macar atat sa fi invatat ACOLO....
Raspunde

gigel

Acum 10 ani

Demisia unui plagiator intr-o tara democratica este o normalitate, nu si in Romania. Lumea nu recunoaste semnificatia cuvantului plagiator. Rusine PONTA si USL.
Raspunde

Eveniment gaze de sist

Acum 10 ani

Invitatie la o discutie libera despre gazele de sist si vizualizarea documentarului Gasland2. Evenimentul are loc in 25 februarie, ora 19 la restaurant Reflektor. Pt mai multe detalii: <strong> www.facebook.com/events/617235918357153 </strong> <br/> E al doilea eveniment de acest fel, puteti vedea pe Nova TV ce s-a intamplat la primul: <br/> <strong> novatv.ro/2014/01/video-voluntarii-sibieni-lupta-impotriva-exploatarii-gazelor-de-sist/#.Uwt-XXWSzj4 </strong> <br/> Va multumesc!
Raspunde

gheo

Acum 10 ani

Felicitari doamna Raluca pentru implicare in politica de dreapta din Sibiu, fiindca fara dumneavoastra ne spala creierele USD-ul cu tot televiziunile lor. Apropo DEMISIA PONTA.
Raspunde

Popesteanu I.

Acum 10 ani

Să plece ponta. Bravo Turcan! Ne-am săturat de oamenii care placiază, linşează şi-şi bat joc de noi! Toţi avem de suferit de pe urma acestor plagiate. Cine o să mai aibă încredere în diplomele medicialor sau a profesorilor? Unde o să ajungem?
Raspunde

gogu

Acum 10 ani

PLAGIATORE PONTA, DEMISIA!!!
Raspunde

baba novac

Acum 10 ani

Bai, m-am saturat de Ponta si de reactiile de fata mare, dute si lasa-ne, nu ne mai stresa.
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

***www.petitieonline.com/demisia_premierului_victor_ponta_cerut_de_mediul_academic
Raspunde

maria p

Acum 10 ani

Bravo Georg, DEMISIA DEMISIA
Raspunde

mirel

Acum 10 ani

Ponta nu are demnitate sa isi dea demisia, nici coloana vertebrala, mai ales ca toti baronii locali (de ex. Prahova, Arges, Constanta) cam sunt pe tusa la mititica.
Raspunde

lola

Acum 10 ani

Demisia! Cel mai corupt si incompetent Guvern trebuie sa isi de-a demisia ! Nu imi place sa ii dau dreptate Turcanei dar cer demisia !
Raspunde

AKIRA

Acum 10 ani

DEMISIA lui Ponta si a intregului guvern de incompetenti!
Raspunde

Mir

Acum 10 ani

Ponta Demisia ! Guvernam si noi ceva, dottore?
Raspunde

Cristian Popescu

Acum 10 ani

Ce exemplu da Ponta tinerilor ? Ce invataminte pot trage acestia de la el ? Rusine domnule premier ! Ar trebui sa plecati !
Raspunde

bobytza

Acum 10 ani

Pontolici tara moare de foame!!! si voi organizati prin RAAPPS concert cu SMILEY de 1 martie. Asta ii culmea culmilor si aroganta maxima.
Raspunde

NEGRU DE FUM!

Acum 10 ani

ba!pedelacilor! votam USD! CAPETE DE PORCI!!! BASISTI!
Raspunde

mosu

Acum 10 ani

tot PSD ....s-au US D este mai buna decat toate partidele de dreapta in deriva ..... fiind de dreapta ajungi mai repede in sant ca si la circulatie .Cei din stanga ajung mai greu pe dreapta si nu risca sa ajunga in sant iute cum doreste dreapta foarte nestabila
Raspunde

mosu

Acum 10 ani

Vitica asta doreste la toata lumea raul de ani buni nu auzi decat demisii .destabilizari , hotii, incompetenti , lovituri de stat s .a .m .d .p ......Sa se duca lingai ei in moldova s-au langa cine a mai fost in capitala si sa ne lase .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus