Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

Jandarmii sibieni au avut in 2013 cate zece misiuni pe zi. Cindrea ii avertizeaza ca urmeaza alegerile: Va fi o perioada sensibila!

Inspectoratul Județean de Jandarmi Sibiu a executat în 2013 un număr de 4050 misiuni de ordine publică cu un efectiv de peste 18963 jandarmi, cu 15 misiuni mai mult decât în anul anterior. Dintre acestea, numai pentru asigurarea și restabilirea ordinii publice s-au executat 918 misiuni, cu un efectiv de 7505 jandarmi, cu 53 de misiuni mai puţin faţă de anul 2012. Din fericire, cele mai multe misiuni au avut loc pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural-artistice, în creştere cu 58 % faţă de 2012.

”Ponderea misiunilor de asigurare a ordinii publice ne îndreptățește să considerăm în continuare Sibiu drept o Capitală Culturală”, a declarat inspectorul șef, col. Costel Dogaru.

Raportul de activitate pentru anul 2013 a fost prezentat săptămâna aceasta de conducerea IJJ Sibiu în fața președintelui Consiliului Județean, Ioan Cindrea. Acesta a ținut să aprecieze munca jandarmilor sibieni dar și să tragă un semnal de alarmă în vederea alegerilor europarlamentare și prezindențiale. ”Urmează un an sensibil. Și pentru noi, care facem politică, dar și pentru cei care asigură ordinea publică. Trebuie să asigurați un climat de liniște, va fi un an greu pentru dumneavoastră”, a declarat Ioan Cindrea, cu ocazia ședinței lunare a Colegiului Prefectural.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Georg

Acum 7 ani

Deci MUNITIE de RAZBOI...
Raspunde

nelu drapelu

Acum 7 ani

ba da in 2012 ai trimis jandarmi pe la sate ca acolo s-a votat si dupa ora 21 ,la lumina lampasulu,si rezultatu se vede
Raspunde

@nelu drapelu

Acum 7 ani

O știi pe aia cu nelu drapelu?...ne su.i brebenelu fraiere coclit și analfabet...marș la școală loază și acolo nu mai bea cerneala ca pe vodca ”adio mamă”,acolo pune mâna pe gramatică și lasă postatul pe forum,pt că nu-i de ageamii ca tine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus