Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Lepadarea de Iliesiu, pe doua voci. "Eu te-am facut, eu te omor"

Parlamentarii PNL de Sibiu s-au dezis astăzi de fostul lor coleg, Sorin Ilieșiu, explicând presei într-o conferință de presă că ei nu l-au vrut printre ei, ci a fost impus de la centru. Deputatul Mircea Cazan a explicat că vina pentru aducerea lui Ilieșiu în partid a fost deja asumată de liderul liberalilor, Crin Antonescu. ”În Delegația Permanentă a PNL domnul președinte Crin Antonescu a spus următorul lucru: eu l-am primit în PNL, eu i-am semnat adeziunea, eu îmi asum această problemă”, a spus Cazan, fiind completat repede de senatorul Nicolae Neagu: ”Eu te-am făcut, eu te omor. Dovadă că și demiterea nu am ajuns să o cerem noi, i-a cerut-o el înainte, pentru că el (n.r. Crin Antonescu) l-a propus”, a declarat și Neagu. Deputatul Ioan Tămâian s-a abținut de la orice fel de declarații.
Cu 167 de voturi, 19 voturi împotrivă şi 9 abţineri, liberalii din Delegația Permanentă a partidului l-a exclus pe senator din partid.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

nume

Acum 8 ani

ba cum ati putut s-a luati un avorton ca asta in partid ,bai nu sunt destui sibieni de dreapta ,nu vedeti ce sapa fatis la voi ,pe televiziunile cu nasu in suflet ,ba ce tupeu de are gunoiul asta de psd ist strecurat de cindrea in partidu vostru s-a va desatabilizeze ,ba facetiva o televiziune ca astia au vreo 3 care va muca de dimineata pina seara ,nu ati vazut ce sondoje ridicole si -au tras nici nu si-a depus bine firfizonu ala de tariceanu candidatura si deja avea asta un avantaj fara de seful vostru [antonascu ]vreo 40 de procente mai mult ba mai mult ,johannis nu mai apare dar apare unguent +vaca de keobe ,ba dati pe ei cu ce da ei pe voi nu stati ,s-au nu vederti cu va asociaza ca si voi ati semnat ca s-a intre UDMR la guvernare isi cauta alibi ca s-a spuna ca nu ei sunt tradatori neamului ,asa cum spune ca voi ati rupt ,usl nu propaganda platiuta de ei pe televiziunile de casa ,trezitiva astia lucra tare e cascavalu mare si le este frica s-ai dea drumul din mina fac orce o vinde si pe mumasa ,astia sunt in stare s-a scoata armata din cazarmi ,trezitiva
Raspunde

Zi.P. NUME

Acum 8 ani

De ce nu-ți termini clasa a IV - a și pe urmă să comentez... mai ales în scris ? Sau la școală ai învățat că \"să spună\" se scrie cum l-ai scris MATALE
Raspunde

@2

Acum 8 ani

Nu te mai agita degeaba amice,ăsta e lingăul de curte al sasului klaus,e iremediabil,atât ca prostie cât și ca agramatism,pur și simplu nu-și dă seama căt de ridicol este și apropo de clase,cred că nici pe-a doua n-a terminat-o,el fiind trimis de tânăr prb cu vacile pe câmp,însă e și cel mai ”simpatic ”de pe forumul ăsta,dacă-i citești coment-urile te strici de râs...nu-ți mai trebuie MR BEAN sau STAN ȘI BRAN.
Raspunde

lingauu

Acum 8 ani

e un lingau al adevarului, nu al comunismului ca voi
Raspunde

ggg

Acum 8 ani

neagu vorbeste, bai curvist politic. ieri pdl, azi in pnl maine te vedem pe la psd.
Raspunde

eu

Acum 8 ani

mai gaga... Macar omul a plecat din PDL-ul(2008 in colo) de la putere la PNL in opozitie. Sau mai bine spus, pentru cei ce pot face diferenta a refuzat sa ia parte din PDL, ramand doar PD-ist. Mare diferenta... Deci nu poti numi un om oportunist pentru ca alege sa reprezinte un partid de opozitie timp de 4 ani in loc sa stea la ciolan.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus