Duminică,
05.02.2023
Ceata
Acum
-6°C

Ambient lanseaza campania “Din Sibiu pentru Sibiu"

Ambient, rețeaua națională de bricolaj, înființată acum 21 de ani în Sibiu, lansează o nouă campanie de comunicare locală în perioada martie – mai 2014. Intitulată sugestiv “Din Sibiu pentru Sibiu”, campania îmbină cu succes un mesaj de responsabilizare socială, cu mesaje de patriotism local și cu mesaje comerciale specifice industriei. Prin noua campanie, Ambient își propune să atragă atenția sibienilor și întreprinzătorilor locali asupra faptului că acțiunile lor contribuie în mod direct la bunăstarea orașului.

Mai multe personalități cu legături puternice în Sibiu, printre care Valeriu Olaru (Director al Muzeului Astra Sibiu), Ioan Bondrea (Rector al Universității “Lucian Blaga”), scriitorul Emil Hurezeanu (Cetățean de Onoare al Sibiului), dar și actorul Ion Besoiu (Cetățean de Onoare al Sibiului) s-au alăturat campaniei Ambient și vor împărtăși cu sibienii detalii despre proiectele pe care le-au realizat de-a lungul timpului pentru Sibiu.

Pe parcursul celor trei luni de campanie activă, sibienii și persoanele pasionate de Sibiu sunt invitate să viziteze www.dinsibiupentrusibiu.ro și pagina de Facebook/Ambient de unde vor afla permanent informații interesante și inedite despre oraș, unele dintre acestea ilustrate prin fotografii realizate de fotograful sibian Sebastian Marcovici, sau pot asculta spotul audio înregistrat cu vocea domnului Ion Besoiu. Tot aici vor afla mai multe informații despre Ambient și despre campaniile comerciale Ambient dedicate sibienilor. În același timp, în magazinul Ambient, sibienii vor descoperi pe lângă produse cu prețuri speciale și detalii despre proiectele la care compania a luat parte de-a lungul anilor.

“Cred că este de datoria antreprenorilor din Sibiu și a fiecărui sibian în parte să-și aducă aportul la dezvoltarea economiei locale și la binele orașului. Trebuie să încurajăm consumul de produse și servicii locale pentru că întotdeauna soluțiile oferite de sibieni pentru sibieni aduc mai multe locuri de muncă în oraș, mai multă prosperitate celor care locuiesc aici, mai multe proiecte cultural–educative, dar și mai multe oportunități pentru copiii noștri, așa cum face și Ambient de peste 20 de ani”, a declarat Ioan Ciolan, director Ambient.

Ambient a pornit la drum cu ideea de a întoarce ceva înapoi comunității din care face parte. Printre proiectele în care s-a implicat în mod direct în anii trecuți se numără Sibiu – Capitala Culturală Europeană, Sibiu Smart, Raliul Sibiului, Muzeul Astra și Festivalul Internațional de Teatru. Grupul Ambient, care la nivelul orașului Sibiu are 700 de angajați și peste 500 de colaboratori locali din diverse domenii (constructori, producători, marketing, media, instituții locale), își dorește să rămână în continuare implicat total în viața comunității prin susținerea patrimoniului, a vieții culturale și a evenimentelor importante din Sibiu.

Compania Ambient a fost înființată în 1993 în Sibiu de către omul de afaceri Ioan Ciolan și a rămas cu capital 100% românesc până în prezent. A fost rețeaua de bricolaj autohtonă care a lansat primul DIY din România în aprilie 2002, urmând ca business-ul să se dezvolte către zona de vânzare asistată și consiliere a clienților pe proiectele pe care le desfășoară prin Programul AMBIENT TOTAL. În prezent rețeaua are 14 centre comerciale și 16 depozite și platforme logistice. Ambient are peste 3.000 de constructori parteneri și a dezvoltat cel mai mare program de fidelitate din industrie – Card Bonus, care are în prezent peste 200.000 de posesori.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

14 comentarii

alzara

Acum 8 ani

Felicitari pentru un brand sibian. Patriotismul (?) local se manifesta prim munca -si daca se poate -prin succes ! Asemeni si celorlalti!
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

MEGA abureli...d-nul Ciolan sa reduca preturile si sa nu ne mai dea cu prafuri si campanii...in 3 saptamani deschid cei de la Dedeman...calitate comparabila la preturi mult mai mici...mult mai organizati, etc. etc.
Raspunde

calin

Acum 8 ani

Ciolan mai are magazinul?
Raspunde

Stefan Lucian

Acum 8 ani

PNL v-o da la supt cu pricepere. Garantat.
Raspunde

Manole

Acum 8 ani

Ambientul inca nu a dat faliment pt ca nu avea concurenta asa mare la sibiu, unde doar arabesque din brasov ii dadeal la gioale, dar acum le-au pus gand rau moldovenii, ii desfiinteaza dedeman, Mark my words! Maxim 2 ani mai rezista ambient dupa care megafalimentu!
Raspunde

gogu

Acum 8 ani

sa dispara Ambientul odata -si cirdasia dintre Ciolan si iohanis....voi chiar ne credeti prosti...
Raspunde

gogu

Acum 8 ani

ciolan este un alcolist notoriu......mare afacerist
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Băi, nu mai fiți atât de spurcați, este enorm de greu ce face omul asta, având în vedere că lucrează în România, cu români hoți și șmecheri. <br> Dacă o să dea faliment o să fie din cauză că n-a știut să-și păzească bostănăria.
Raspunde

roco

Acum 8 ani

Ciolan a supraviețuit și după Baumax și după Obi. Va supraviețui și după Dedeman. Asta pentru că nu \"stă\" în magazinul de la Sibiu. S-a întins suficient. Dacă ar umbla la prețuri, n-ar mai face atâtea campanii. N-are de unde !!! Să fim serioși: există produse de 2-3 ori mai scumpe decât la alte magazine (fără ștaif, e drept). Să dai 24 de lei pe o priză când poți lua aceeași marcă și model la 8 lei din alt magazin, este exagerat....
Raspunde

manole

Acum 8 ani

Arabesque are sediul in Galati...depozitul din Brasov e cel mai mare din tara darmsediul fiscal e in Galati.. Ambient are unul dintre cele mai mari magazine in Brasov si a facut fata cu brio concurentei...si daca nici in Brasov nu e concurenta pe segmentul lui nu stiu ce sa zic...de ce naiba va place sa injurat unul care a facut ceva nu inteleg...Ahaaa stai sunteti sibieni si voi sunteti obisnuiti cu datul de-a moca..!
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Papagalilor,stați liniștiți și nu-i mai plângeți de milă lui Ciolan și altora ca el,ăștia au bani de nu mai știu de ei,pe când multora dintre voi vă chiorăie mațele de foame dar tot comentați aiurea....
Raspunde

@11

Acum 8 ani

Bravo zoro. Corect
Raspunde

gdfg

Acum 8 ani

cc
Raspunde

ANONIM

Acum 8 ani

ambient nu va da faliment .este o companie cu oameni pregatiti si testati care stiu sa informeze clientii referitor la materialele de care sunt interesati acestia.de aceea numarul clientilor depaseste zilnic nr de 1000.asta ce inseamna?o persoana capabila care stie sa coordoneze osa o companie.bravo DOMNULE IOAN CIOLAN PENTRU RESPECTUL CARE IL OFERITI ANGAJATILOR SI SIBIENILOR.MULTA SANATATE!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus