Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Gheorghe Stefan, la un pas de excluderea din PDL

Gheorghe Ştefan va fi înlocuit de la şefia organizaţiei PDL Neamţ, a declarat preşedintele PDL Vasile Blaga, luni, înainte de şedinţa BPN al partidului, întrebat cum comentează înscrierea primarului din Piatra Neamţ în Fundaţia Mişcarea Populară, informează Agerpres ”Eu cred că, până la urmă, chiar dacă mai târziu, este mult mai bine că a procedat aşa, decât să stai în interiorul partidului, să-l sabotezi şi pe urmă să ai şi pretenţii faţă de performanţele partidului. Vom avea o altă conducere acolo (la Neamţ - n.r.). Asta este clar şi o să discutăm astăzi”, a declarat preşedintele PDL.
Primarul din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan şi-a anunţat sâmbătă într-o conferinţă de presă înscrierea sa în Fundaţia Mişcarea Populară
Foto: Agerpres

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

dumitru

Acum 10 ani

gata se maninca intre ei ,ba cred ca te are si pe tine ,base la mina cu vreun dosar ,gata va dati la gioale ,dupa ce ati praduit tara baronilor ,populatia saracita si voi baroni din fosti activisti de partid ,circ si [piine la romani o tira de echipa de fotbal si gata uita de foame si disperare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus