Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Van Damme, la Balea Lac: s-a ascuns toata ziua de soare. Marti filmeaza pentru o bere | Foto

Celebrul actor Jean Claude Van Damme a ajuns la Bâlea Lac în după-amiaza zilei de luni, cu un elicopter care l-a transportat direct de pe Aeroportul Henri Coandă, din București. Reintrat în atenția publicului după celebra reclamă pentru Volvo, actorul – belgian de origine – a venit la Bâlea Lac tot pentru o reclamă. Una pentru o bere. Ce marcă, este încă un secret.
Van Damme este însoțit de nu mai puțin de 95 de oameni la Bâlea, majoritatea (peste 70) fiind români. Toate locurile de cazare din zonă au fost ocupate, iar actorul în vârstă de 53 de ani și-a adus propriul pat, pe care l-a cerut amplasat în camera închiriată. În ciuda vremii extrem de frumoase, cu un soare prietenos, Van Damme nu s-a lăsat scos din cabană, iar reprezentanților presei li s-a cerut discreție de către reprezentanții cabanei.
Filmările pentru reclama la bere vor fi realizate pe parcursul zilei de marți, Van Damme și echipa urmând a părăsi zona în cursul zilei de miercuri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

ion

Acum 10 ani

altii mor de foame si altii vin cu elicopterul ca drumuri nu prea avem ... bun si altii vand terenurile arabile ale strabunilor care si-au varsat sangele pentru urmasi ... altii stau si se uita tacit la intrarea UDMR la guvernare si tot asa .
Raspunde

vitriol

Acum 10 ani

Vai, a venit Jean–Claude Vai Doamne!...De ce nu l–au servit şi cu mămăligă cu lapte de bivoliţă şi un cocoloş cu brânză de burduf, sau cu slănină de pe burtă şi cu ceapă roşie?...Ăia de la bucătăria fraţilor Klingeis n–au inspiraţie deloc....Pe de altă parte,ce mai stire! Ha, ha,ha!...Pas cu pas, şi Turnul Sfatului se tabloidizează!
Raspunde

puscalau

Acum 10 ani

cine pusca mea e si vandam asta?
Raspunde

ToTo

Acum 10 ani

PT ION ai uitat sa adaugi si ”NOI VREM PAMANT” sau ” AFARA AFARA CU UNGURII DIN TARA” atunci ai fi fost UN IDIOT COMPLET, asa nici de idiot nu esti bun, asa ca te poti califica maxim la imbecil, daca nu cumva la retardat, dar nu cred ca esti chiar retardat, ca ai stiut sa calculezi codul .
Raspunde

BeBe

Acum 10 ani

PT. Toto: nu fi marlan!!! Respecta punctul de vedere al omului! Omul si-a exprimat parerea, tu insa nu ai spus nimic, doar l-ai atacat...tipic pentru un marlan.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus