Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Antonescu: Nu sustinem motiunea de cenzura. Turcan: Asa va pastrati oamenii in functie

Lipsa unei moţiuni de cenzură a PNL este costul pe care Antonescu îl plătește pentru a-şi păstra oamenii pe funcţii în teritoriu, susține președintele PDL Sibiu, Raluca Turcan, referindu-se la decizia anunțată de liderul PNL Crin Antonescu de a nu susține moțiunea de cenzură scrisă de democrat-liberali. ”Programul de OSCAR dâmboviţean al lui Victor Pota este susținut indirect de PNL. Multumiri şi promisiuni fără acoperire - atât a oferit Victor Ponta azi în Parlament. Faptul ca PNL nu semnează moţiunea de cenzură iniţiată de PDL la adresa lui Victor Ponta dezvăluie ipocrizia de care dă dovadă acum Crin Antonescu. Atacă din vorbe PSD, dar bate palma pentru privilegii. Lipsa unei moţiuni de cenzură este costul pe care Antonescu îl plătește pentru a-şi păstra oamenii pe funcţii în teritoriu”, a declarat Turcan.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat, marţi, că liberalii nu vor susţine moţiunea de cenzură anunţată de democrat-liberali. ''Nu (susţinem moţiunea de cenzură pe care a anunţat-o PDL - n.r.). (...) Dacă socoteam că e cazul să facem o moţiune de cenzură, o făceam noi. Sunt mirat că iar iniţiază...parcă iniţiase una', a spus Crin Antonescu, marţi, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres. PDL a luat decizia să iniţieze strângerea de semnături pentru depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Ponta III, a declarat luni prim-vicepreşedintele partidului Cătălin Predoiu, la finalul şedinţei BPN al formaţiunii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

gigel

Acum 10 ani

Antonescu este o domnisoara si cu tupeu maxim, care impreuna cu Ponta a transformat tara intr-un circ mai mare decat ar fi putut Basescu. Rusine sa va fie!
Raspunde

Vai,draga...

Acum 10 ani

Ce necaz, toti redistribuitii pusi gramada,nu pot rasturna UN PROGRAM DE OSCAR.Sunteti de rasul curcilor.
Raspunde

nume fara

Acum 10 ani

bai daca ,antonescu se trezea mai repede ,dupa referendumu din 2012 ,cind ponta s-a dus cu o idee si conventie a ,usl ,adica suspendarea presedintelui cu majoritatea care participa la vot si nu cum a intorso ca la ploiesti ,sprijinit de coardele de la psd ,aici find aripa cripto comunista condusa de tata socru et com si cu mandat a fostului miniustru de interne de la cluj care vezi doamne nu stia ca populatia tari nu mai este aia din 90 ci cu vreo 5 000 000 mai putin ,stia tot necalificatu ca nu mai suntem atitia dar ala care era linga statistica nu stia ,si cu ce a venit de la barosso via basescu ,cu cvorum din total alegatori inscrisi 50 plus 1 ,si subtilitatile la care se pricepe fosta nomenclatura comunista a creat tot timpul o situatie conflictuala penrtu a se rupe si s-a ramina singuri la cascaval ,de ce credeti ca s-a speriat atit de tare coardele batrine din ,psd de venirea lui johannis la ministeru de interne ,acolo coclitura comuna ce ati vrut s-a nu mai aiba cine va mani***creierile si s-a vedeti un vot corect nu precum ala de la paris din 2009 ,astia fac blat cu basescu de atunci ,s-au nu s-a vazut cum a scapat de ,gioana imediat dupa ce lau lucrat pe la spate find in joc si atunci venirea lui johannis la butoane lau trecut pe linie moarta si repede numit sef de partid ,ginerica votati cu ochi inchisi si primiti masura vesnic in austeritate ,trezitiva numai va lasati manipulati cu doi mici si o bere ,s-au nu vedeti ca va dat de doi covrigi [indexare pensi ]si va luat inapoi de 2 kg de pulpa fara os
Raspunde

@3[trompeta]

Acum 10 ani

Bravo patratel,analist politic te face mama si te trimite la antena 3 cu alti pupincuristi acolo.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus