Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Cartea PDL anti USL e mai buna decat cartea USL anti PDL?

"Cartea minciunilor USL, 22 de luni de guvernare USL, 22 de luni de jaf, incompetenţă şi imunitate" este ultima armă electorală scoasă pe piață de către democrat-liberali, în războiul cu puterea. ”Concluzia cărții este că de toate promisiunile făcute românilor s-a ales praful. Ponta și Antonescu se comportă acum de parcă ar fi adversari dintotdeauna, dar nu poți șterge cu buretele totul”, a declarat, sâmbătă, la lansarea cărții în Sibiu, primarul Mediașului, Teodor Neamțu. Cartea îi are pe copertă pozele lui Victor Ponta şi Crin Antonescu. În urmă cu vreo doi ani, USL scotea din opoziție o carte, numită ”Cartea neagră a regimului Băsescu”. Întrebat cu ce diferă cartea PDL de cea a USL, Neamțu a explicat: vremurile. ”În timpul guvernării Boc, chiar dacă a fost perioadă de criză s-au realizat niște reforme pe baza cărora se garantează acum stabilitatea României”, a declarat Neamțu. În cele 16 capitole și 55 de pagini ale cărții ”anti-USL” sunt înșirate promisiunile neonorate ale Guvernului USL, precum și măsurile greșite ce au fost luate de către premierul Ponta, în opinia democrat-liberalilor. Un exemplar a fost depus la sediul Instituției Prefectului, într-o procesiune ce a însemnat un marș de aproximativ 80 de persoane. Exemplarul a fost preluat de ofițerul de serviciu. Pe prima pagină a cărții stă scris: "USL s-a născut din ură, s-a hrănit din minciuni şi a murit în lupta pentru ciolan". Alt guvern, altă carte...

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

gogu

Acum 10 ani

Stau si ma minunez... dupa 24 de ani inca se mai practica atacul la persoana spre a atrage voturile celor inocenti si creduli... oamenii astia politici chiar nu stiu ce-i ala fair-play?! Chiar n-au rusine?!
Raspunde

alzara

Acum 10 ani

Oferta \"oamenilor politici \"(termen pretentios pentru Romania) depinde exclusiv de nivelul pretentiilor cetatenilor (termen incã neadecvat) sai. Se aplica in TOATE domeniile : de la sanatate la Biserica.
Raspunde

gigel

Acum 10 ani

Bravo voua, USL isi merita soarta, sa plece de la guvernare, fiindca nu au facut nimic pentru tara.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus