Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Ryan Gosling va produce un film biografic

Ryan Gosling va produce şi ar putea juca într-un film biografic despre Busby Berkeley, un faimos coregraf şi regizor de musicaluri din epoca de aur a Hollywoodului.

Filmul va fi produs de studiourile Warner Bros., care au achiziţionat deja drepturile de ecranizare a cărţii "Buzz: The Life and Art of Busby Berkeley", de Jeffrey Spivak, şi de Marc Platt şi Ryan Gosling, informează hollywoodreporter.com.

Cei doi au lucrat împreună şi în trecut, colaborând la producţia filmului independent "Drive".

Potrivit presei americane, Ryan Gosling ar putea juca rolul principal şi ar putea semna regia peliculei.

Proiectul se află într-un stadiu incipient de producţie şi nu are deocamdată un scenarist.

Coregraful şi regizorul Busby Berkeley a devenit celebru pentru coregrafiile elaborate ale musicalurilor de la Hollywood, precum "42nd Street" şi "Gold Diggers of 1933", două dintre numeroasele filme pe care le-a realizat pentru studiourile Warner. A devenit faimos pentru includerea unor planuri filmate de sus, în care actriţele din distribuţie se mişcă în grup, potrivit unui tipar caleidoscopic. Busby Berkeley a primit trei nominalizări la Oscarul pentru cea mai bună regie a unei secvenţe de dans, o categorie care nu mai există în prezent.

Ryan Gosling a finalizat de curând filmările pentru lungmetrajul ce marchează debutul său regizoral, "How to Catch a Monster". În acest film, al cărui scenariu a fost semnat tot de Gosling, joacă actriţele Eva Mendes şi Saoirse Ronan.

Ryan Gosling a urmat un drum destul de întortocheat înainte de a ajunge unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood. Născut şi crescut în provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problemă la şcoală, unde avea note foarte mici şi se bătea adeseori cu colegii săi. Mama lui a divorţat şi s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tânărul Ryan şi-a început cariera în showbiz. A apărut prima dată în "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artişti de seamă, precum Britney Spears, Christina Aguilera şi Justin Timberlake.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus