Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-15°C

Explicatia listei PNL de la europarlamentare: Suntem o familie

Președintele organizației de tineret a PNL, Florin Alexe, a dat astăzi la Sibiu o posibilă explicație pentru lista partidului pentru alegerile europarlamentare: ”E cu adevărat o familie și poate petrecând foarte mult timp acolo, în PNL, se întâmplă și lucruri de genul acesta, așa cum s-a întâmplat cu Bill și Hillary Clinton”, a găsit explicația Florin Alexe.
Liberalii au fost acuzați că au făcut lista pentru europarlamentare cu cele mai multe rude, fiind vorba de soția liderului Crin Antonescu - Adina Vălean, soția primarului Sectorului 6, Rareș Mănescu - Ramona Mănescu, logodnica vicepreşedintelui PNL Mihai Voicu - Claudia Benchescu și fratele președintelui PNL Botoșani, Florin Țurcanu - Mihai Țurcanu. 
Și fostul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu a comentat situația listelor electorale, spunând că altfel s-ar fi pus problema dacă ”cineva își aduce soția de la cratiță, din privat și o propulsează pe o listă, fără să aibă vreo competență”. ”Nu este un business în familie și nu cred că ar trebui să punem problema așa, pentru că dacă vă referiți la Adina Vălean, ea a fost euro-observator, membru în parlamentul național cu mult timp înainte de a fi căsătorită cu domnul Antonescu, deci ar fi nefiresc și nedrept să o penalizăm pe doaman Vălean, chiar dacă e competentă și a făcut multe lucruri pentru români, gândiți-vă la tarifele pentru roaming și multe altele. Ar fi păcat pentru România să o penalizăm pe doamna Vălean. Pe de altă parte, eu sunt în PNL din februarie 1990 și nu pot să spun că am ajuns europarlamentar pentru că soțul meu e în politică. Soțul meu a ajuns președinte al partidului pe când eram eu europarlamentar. Putem spune fie că domnii noștri soți au ajuns pe funcții pentru că noi eram europarlamentari, așa cum putem spune foarte bine că domnul Ponta a ajuns președinte de partid pentru că era soțul doamnei Sârbu, da? Putem să le interpretăm și așa. Cred că competența e cea care contează. Dacă cineva își aduce soția de la cratiță, din privat și o propulsează pe o listă, fără să aibă vreo competență, atunci, sigur, am putea spune că e nepotism. Dar altfel, să le refuzi oamenilor dreptul la o carieră, mai ales că au dovedit că sunt capabili...”, a declarat Ramona Mănescu.
Florin Alexe, Ramona Mănescu și Claudia Benchescu s-au aflat astăzi în Sibiu pentru a participa la întâlnirea conducerii din Europa și Asia a Fundației Friedrich Naumann. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

B.Utoru

Acum 8 ani

Din poză nu reiese care-i Florin Alexe şi care-i Ramona Mănescu.
Raspunde

@1

Acum 8 ani

Ai beut prea mult dis de dimineață......ălea două din chip sunt muieri!?!?
Raspunde

vio

Acum 8 ani

foarte capabili!!! o sa aveti o mare surpriza cu lista asta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus