Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Schengen in aeroporturi si porturi. Gant: Ma bucura aceasta decizie

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ salută declaraţiile liderului deputaţilor CSU din Bundestag Gerda Hasselfeldt, conform căreia Uniunea Creştin Socială din Bavaria susţine aderarea României la spaţiul Schengen în ceea ce priveşte aeroporturile şi porturile. „Această atitudine în favoarea României din partea Uniunii Creştin Sociale vine după vizita recentă efectuată de doamna Hasselfeldt, însoţită de deputaţii dr. Bernd Fabritius, dr. Hans Peter Uhl şi domnul Tobias Zech la Sibiu şi la Bucureşti”, a declarat deputatul FDGR. „Această poziţie este inclusiv rezultatul discuţiilor cu noi, reprezentanţii minorităţii germane din România, şi anume cu preşedintele FDGR dr. Paul-Juergen Porr, cu domnul primar Klaus Johannis, cu dl. episcop Reinhart Guib şi cu mine. Noi întotdeauna am pledat cauza României în faţa reprezentanţilor politici din Germania. Mă bucură foarte mult poziţia doamnei Hasselfeld. Reamintim că »soluţia în trepte« a fost propusă de Germania şi Franţa şi de aceea sperăm ca în cursul acestui an Consiliul European să o şi adopte”, a mai spus Ganț.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

8 comentarii

WTF

Acum 8 ani

Băi Ganț,ești penibil și tu și nemțalăii ce au venit să stea la bârfe cu johannis-giratoriu,păi ori suntem în Schengen cu totul ,ca lumea civilizată,ori ne bagă ăștia numaipe bază de aeroporturi,porturi,giratorii și cotețe de găini....PENIBILI MAI SUNTEȚI PAPAGALILOR ÎN FRUNTE CU SPERIATUL ĂSTA DE ȘVAB COCLIT DIN IMAGINE....BLEAHHHH!!!
Raspunde

duru - duru

Acum 8 ani

Dintre cei prezenti la intalnire trei sunt poponauti... ghici care?
Raspunde

VM

Acum 8 ani

nu cred ca este privit cu ochi buni in strainatate faptul ca orasul nu este condus de un roman ,asta este gresit sa o crezi ,tara are nevoie de po schimbare radicala in bine ,cred ca acest lucru trebuie privit foarte serios si trebuie dorit cu adevarat ,ar trebui initiative inteligente ,onestitate ,iubire de neam ,ar trebui educati copiii in scoli in sensul iubirii de neam ,al corectitudinii si al iubirii de arta si cultura
Raspunde

ik

Acum 8 ani

@1 ne baga treptat, intai numai pe baza de aeroporturi si porturi. ce esti asa agitat, nu ti-ai luat medicamentele?
Raspunde

ik

Acum 8 ani

@3 ce, nu-i cetatean roman iohannis?
Raspunde

@4

Acum 8 ani

Mersi de grijă măi ik,nu am nevoie de medicamente,poate tu ai sau speriatul ăsta de ganț căruia îi iei apărarea aiurea.....să ai parte de mult Schengen...până-ți iese pe nas D:D:
Raspunde

regatean din cetate

Acum 8 ani

bai sibian de vilcea dute in gaoza aia la tine si mai lasa folcloru ala cu giratorile ,obsedatule se vede ca de unde te tragi si acuma atelaju principal care circula pe singura ulita din gara de unde tie originea este teleguta legata si trasa de magari ,felicitari demnitarului dinbundestangu german si multumim ,johannis ca ne dati o veste buna cu intrarea tari in senghen fie si deocamdata pe porturi si aeroporturi ,normal cxel de la unu s-a fie frustrat in satul de unde isi are originea nu are aeroport ,mijlocu de transport la el este caricioplanu .semn bun sibiul este in premiera in tara inainte la iasov in senghen ,asa ca frustrati de brasov daca vreti s-a circulati nestingheriti prin spatiul ,senghen ,dati buzna la cel mai modern ,aeroport din transilvania adica la capitala voastra ,sibiu
Raspunde

@7

Acum 8 ani

Corect !Dar e vorba suntem civilizati ??? Romanii au stat prea putin iar sasii au plect prea repede ! Civilizatia tine de OCCIDENT dar muti au ramas cu mentalitati ORIENTAL-Balcanice ...mai ales in sud si in moldova .Nu prea suntem contemporani cu occidentul .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus