Joi,
07.07.2022
Partial Noros
Acum
23°C

Bogdan Ota concerteaza la Sibiu

Pianistul și compozitorul Bogdan Ota va concerta în 10 aprilie pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu. Spectacolul UNITED este ”o poveste magică despre frumusețe, spirit și emoție”, care va fi spusă de 40 de artiști alături de Bogdan Ota.

”Artele se reunesc pe aceeași scenă într-un spectacol tulburător, ce-și propune să recreeze legătura sufletească profundă dintre oameni prin frumusețe și emoție, dincolo de orice bariere fizice, mentale, etnice, religioase sau geografice. Fanii sibieni ai artistului vor avea parte de o surpriză cu ocazia acestui concert. Bogdan Ota va prezenta în primă audiție compoziții care vor fi incluse pe viitorul său album”, spun organizatorii.

Bogdan Ota este absolvent al Universității de Arte ”George Enescu” din Iași și a devenit cunoscut după ce a participat la competiția ”Norway Got Talent”, în 2011.

Spectacolul va avea loc în 10 aprilie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu. Prețul biletelor este la categoria I 65 lei, iar la categoria a II-a 45 lei. Biletele pot fi achiziționate de la agenția de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus