Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
1°C

Tinerii sibieni descopera secretul succesului la BookLand Evolution

Miercuri, 2 aprilie, tinerii sibieni prezenți la Conferințele practice BookLand Evolution îi vor întâlni pe Teodor Tulpan, Tudor Popa și Doriana Tăut.

“Timp de două ore, tinerii le vor cunoaște poveștile de succes și le vor putea adresa întrebări, descoperind astfel secretul succesului lor și ce a stat la temelia lui. Inițiativa are ca scop dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, prin soluții practice și experiențe reale de viață, urmare a implicarii invitaţilor de excepție, capabili să inspire și să motiveze. La sfârșitul fiecărei seri, liceenii vor avea șansa să se înscrie în cursa pentru un loc gratuit în Tăbăra Coolturală BookLand, câștigătorul fiind desemnat prin tragere la sorți în ultima zi a conferințelor”, spun organizatorii.

BookLand Evolution prilejuiește încă o inaugurare, aceea a platformei online www.inPractica.ro, prin care tinerii au acces la programe de practică, internship, traineeship și part-time jobs în companii sau organizații din România.

Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 18:00 - 20:00, la Biblioteca Județeană Astra din Sibiu. Intrarea este liberă! Despre BookLand

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

cicicu

Acum 8 ani

doriana... poveste de succes? hm. straniu.
Raspunde

poveste de succes

Acum 8 ani

ba cei mai se succes oameni is zidarii si mesterii care au cladit acest frumos oras-asta n-o spune nimeni
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus