Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

De Florii, Acapella concerteaza la Sibiu

Grupul vocal Acapella continuă tradiția concertelor de Florii în Sibiu. Pentru al optulea an consecutiv, Acapella va face boltele Bisericii Ursulinelor și Catedralei Mitropolitane să răsune de glasuri cristaline. Cei șapte membri ai grupului vocal, conduși de dirijorul George Miron au pregătit două concerte deosebite, în care vor interpreta lucrări de muzică sacră românească și internațională.

Primul dintre cele două concerte din ziua de Florii va avea loc în Catedrala Mitropolitană, duminică, 13 aprilie, de la ora 11:00.

„Este o mândrie pentru noi să putem susține an de an aceste două concerte. Cel de la Mitropolie este de-a dreptul impresionant, prin numărul mare de oameni care participă la slujba de Florii și care vine să ne asculte în fiecare an. Concertul din Biserica Ursulinelor e un concert mai de suflet, într-o atmosferă mai intimă, cu un public ceva mai restrâns, însă plin de farmec”, spune George Miron, dirijorul grupului vocal Acapella.

Cel de-al doilea concert al zilei de Florii, cel din Biserica Ursulinelor, va avea loc în aceeași zi, de la ora 19:00. Ambele concerte îl vor avea ca invitat pe naistul sibian Radu Nechifor, care va interpreta două piese celebre.

„Anul trecut am concertat în Catedrala Mitropolitană alături de corul Facultății de Teologie. Anul acesta am pregătit o altă surpriză melomanilor. Radu Nechifor va aduce completarea perfectă acestor două concerte prin arta sa de a „mângâia” notele naiului”, mai spune George Miron.

La ambele concerte intrarea este liberă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus