Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Ciuleandra, pe scena din Oldies Pub

Trupa DOMINO cântă astăzi în Oldies Pub, începând cu ora 21:00. Este primul concert pe care trupa îl susține în acest an la Sibiu, după o absență de aproape opt luni. În tot acest timp, trupa a pregătit piese noi pe care le va lansa în această seara.

Prima înregistrare a trupei

Cu ocazia concertului, trupa DOMINO va lansa și prima piesa înregistrată, o reorchestrare după “Ciuleandra”. După concert, ea va fi disponibilă integral pe pagina de Facebook a trupei: DOMINO.SIBIU.

Setlist-ul din această seară mai include și două piese creație proprie DOMINO, “Song for Doina” și “Ai-ța!”. Pe lângă acestea, așa cum și-au obișnuit deja fanii, Romulus Cipariu, Valentin Oancea și Sebastian Marcovici vor prezenta viziunea lor asupra unor piese arhicunoscute din folclorul românesc: Salcâmii, Dorul și Vinul Ghiurghiuliu, dar și reorchestrări de la Jet, Queens of The Stone Age și Muse.

În perioada imediat următoare, trupa are programate o serie de concerte în Sibiu și în țară. Următorul va avea loc la Zalău, în 25 aprilie, alături de trupa Cargo, cu ocazia inaugurării Centrului de Colectare DEEE din localitate.

Țambal și Drum & Bass

„Romulus Cipariu, Sebastian Marcovici și Valentin Oancea sunt sibienii care au reușit ceea ce pentru unii părea imposibil. Cu talent și pasiune, cei trei membri ai trupei au reușit să tempereze forța si volumul acustic al tobei cu claritatea și acuratețea unui instrument armonic atât de complex cum este țambalul, pe un ritm susținut de chitară bas”, spun reprezentanţii trupei.

Muzica lor se încadrează în categoria rockului alternativ însă are foarte multe influențe, mai ales din folclorul românesc.

Trupa a debutat în ianuarie 2013, la Târgul de Turism de la Viena. De atunci, cei trei au urcat pe scena mai multor festivaluri din țară: Padina Fest, Peninsula, Festivalul Internațional de Film Transilvania, Huet.Urban, Colors of Cluj și altele.

Accesul se va face pe bază de bilet. Prețul unui bilet este de 15 lei.

foto Silvana Armat

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

I like SB

Acum 10 ani

Am fost, am vazut, am platit... M-au impresionat baietii, foarte talentati, altceva decat muzica obisnuita... Cred ca un violonist si o voce faminina ar transforma si mai mult aceasta trupa deosebita, FELICITARI !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus