Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
18°C

"Vietile Sfintilor din Cartier" se povestesc la Gong

Duminică, 4 mai, de la ora 19:00, la Teatrul Gong se joacă spectacolul de animaţie plin de ironie şi umor absurd „Vieţile Sfinţilor din Cartier”. Spectacolul este un one-woman-show al actriţei poloneze Agata Kucińska, cu muzică live înterpretată de Sambor Dudziński. O poveste despre straniul Cartier, care, după cum ar putea bănui locuitorii săi, a apărut dintr-o pură întâmplare divină, în afara planului de Creaţie. Aceştia se întâlnesc pe acoperişul unuia dintre blocurile din cartier, încercând să-şi schimbe condiţia tristă de copii nedoriţi, concepuţi din întâmplare. Fiecare dintre ei îşi doreşte o legendă care ar putea să-i aducă nemurire şi siguranţă. „Eşti un nimeni, omule, dacă întâi nu te oglindeşti în slovele frumoase” - spune unul dintre locatari. Aşa apare un şir de legende despre sfinţi mai puţin obişnuiţi.

Acest spectacol face parte din selecţia proiectului cultural PIT: Puppets in Theatre – The European Days of Puppetry, un proiect iniţiat de managerul Teatrului GONG Mihaela-Ana Grigoraş, pentru a aniversa şi sărbători cei 65 de ani de la înfiinţarea teatrului

Spectacol în limba engleză cu traducere live în limba română, recomandat publicului adult.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus