Miercuri,
28.09.2022
Partial Noros
Acum
10°C

Restrictii in centrul Sibiului: strada Tribunei, inchisa pe jumatate. Lucrarile dureaza pana la toamna

Traficul a fost restricționat pe una din cele mai importante străzi din centrul istoric al Sibiului - strada Tribunei. De vineri, 25 aprilie, strada respectivă a fost închisă total pe tronsonul dintre intersecțiile cu Xenopol și Mitropoliei. Pe porțiunea ce începe din dreptul străzii Nicolae Bălcescu se circulă de acum în dublu sens, dar numai pentru a permite șoferilor să poată ajunge inclusiv în zona parcării de la Împăratul Romanilor. Parcările de pe această porțiune a străzii au fost desființate.
”Strada Tribunei va fi în șantier până în toamna acestui an. În primă fază, lucrările vor avea loc pe porțiunea închisă acum, cea dintre Xenopol și Mitropoliei. Mai apoi, undeva către sfârșitul lunii iunie, această porțiune va fi redeschisă circulației și va fi închis sectorul cuprins între Nicolae Bălcescu și Xenopol, pentru lucrări”, arată reprezentanții firmelor Construcții SA – Sinecon SA, cărora administrația locală le-a încredințat contractul de reabilitare a străzii, prin achiziție publică. Pe această porțiune din strada Tribunei sunt prevăzute lucrări de înlocuire a rețelelor de apă și canal.

Alte șantiere vor fi deschise

În cadrul aceluiași contract, celor de la Construcții - Sinecon le-au fost încredințate și lucrările de reabilitare a altor străzi din oraș, valoarea totală a contractului fiind de șase milioane de lei, fără TVA.
Astfel, în perioada imediat următoare va intra în lucrări și strada Arhivelor, iar restricții în trafic pentru deschiderea șantierelor vor fi impuse și pe strada Revoluției, precum și în Piața Tălmaciu.

Mai multe detalii despre lucrările programate pe aceste străzi puteți afla de aici

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

BB

Acum 8 ani

Alo, Primăria! A câta oară săpaţi str. Tribunei în ultimii 8 sau 10 ani. Cred că nu greşesc dacă spun că a 4 oară. Oare unde-i eficienţa celor de la domeniul public?
Raspunde

@1

Acum 8 ani

Ne e o săpătură. E o refacere completă a străzii. Doar că nu ştiu dacă era absolut necesară.
Raspunde

geo

Acum 8 ani

era absolut necesara pt constructori.
Raspunde

qwerty

Acum 8 ani

Nu avea loc un tip cu Bmw.
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

PE CAT PUNEM PARIU CA DUPA REPARATII VOR SPARGE IARASI STRADA? SI DE CE DRACU DUREAZA 3 LUNI? ACEEASI LIPSA DE RESPECT PENTRU PLATITORII DE IMPOZITE!
Raspunde

hant

Acum 8 ani

ba la sasi nu le place fusereala si vorba romaneasca ,lasa ca merge ,trebuie refacuta ,bine ca nu a ajuns sefi vostru primar ca acum umblam cu picioroage si cu armuri pe noi ca se prabusea orasu s-au ai uitat pina in 2000 ca se hulea strazile si orasu ,de ati pus proptele s-a nu ajunga centru istoric in albia cibinului ,stiu ca va deranjaza intrarea la una mica la partid ,intrebare cind se incepe constructia giratoriului de la stf cel mare ca este ceva infernal s-a astepti la intersectia respectiva,si acolo la intrarea in parcul astra refacerea turnului si porti cisnadiei in rest felicitari primariei nu degeaba te votam 90 la suta si cu speranta ca si aia 10 la suta se vor trezi si nu va mai pune botu la populosme si frustrarea vesnicilor loc 2,3 ,4 ,5 la functia de primar
Raspunde

@dobi_toc

Acum 8 ani

[_!_]
Raspunde

veta ionescu

Acum 7 ani

nu e normal sa intre cu utilaje supradimensionate in centrul orasului si sa se faca zi de zi o galagie infernala...daca am fi o tara de oameni civilizati...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus