Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Ministerul Tineretului si Sportului aloca 8.800 de euro sportului din Sibiu

Până la mijlocul săptămânii viitoare, reprezentanții din teritoriu ai Ministerului Tineretului și Sportului mai primesc proiecte pentru organizarea de diferite evenimente sportive de către ONG-urile de și pentru tineret. Potrivit anunțului publicat de minister, suma alocată județului Sibiu prin Direcția pentru sport și tineret este de 39.000 de lei (puțin peste 8.800 de euro).
Proiectele care mai pot fi depuse până pe 7 mai vor fi evaluate mai bine de o lună, astfel că afișarea rezultatelor finale este programată pe 11 iunie.
Cea mai mare sumă este alocată de Minister pentru organizarea de evenimente în Capitală (158.000 de lei), iar cele mai mici sume (câte 12.000 de lei) sunt alocate mai multor județe, printre care Sălaj, Neamț sau Botoșani. Câte 39.000 de lei, precum Sibiului, au mai fost repartizate județelor Hunedoara și Suceava.
Pentru comparație, anul acesta, pentru cofinanțarea evenimentelor sportive, Primăria Sibiu a alocat un buget total de 2,6 milioane de lei. Cea mai mare cofinanțare – câte 400.000 de lei – a fost acordată pentru trei proiecte: Red Bull Romaniacs, Turul Ciclist al Sibiului și Raliul Sibiului

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

folbalist

Acum 9 ani

la dat sibiul este fruntas si la primit codas ,de alfel si cind se repartizeaza bani pentru investiti pe judete primim pe locu 38 din 41 de judete ,inainte se spunea ca sasi care nu mai sunt sunt de vina ,acum sunt cripto -comunisti [psd ] la cascaval
Raspunde

me

Acum 9 ani

wow ce de .........maruntis.
Raspunde

rosu

Acum 9 ani

buey narozilor, statu\' pe gard si ascultat manele, spartu\' semintelor, coniac-canoe, halbere , frecatu\' maciucii nu-s sporturi care sa fie premiate . de aia is 8 mii de ieuroi, prea multi pentru laba care se face la sibiu.
Raspunde

sportiv

Acum 9 ani

Eu am alta solutie-taiati conductele de scurgere a banilor din judetul Sibiu spre buget si spre deconcentratele aflate in alte judete,nu trebuie sa stam la mina lor sa ne dea maruntis din banii nostri.Buey narodule de rosu, dispari pe coclaurile de unde esti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus