Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Alte doua strazi vor fi inchise pentru lucrari: Abrud si D. Bagdasar

Din prima zi a săptămânii viitoare vor începe lucrările de reabilitare a străzii Abrud, din zona cartierului Reșița. Șantierul va duce la închiderea traficului auto până la sfârșitul lunii septembrie, estimează reprezentanții autorităților locale. ”Pe această stradă a fost planificată înlocuirea reţelei de apă, dar şi reabilitarea carosabilului şi a trotuarelor. Până în prezent au fost finalizate lucrările la reţele”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.
O săptămână mai târziu, pe 26 mai, vor începe lucrările și pe strada Dumitru Bagdasar, în zona Gării Mici. ”Primul tronson care va intra în lucru este cel dintre strada Cerbului şi liniile de cale ferată. Pe acesta reţelele de apă şi canal au fost reabilitate, iar pentru modernizarea carosabilului este necesară închiderea traficului până la sfârşitul lunii septembrie”, mai precizează sursa citată.
Ambele străzi au fost atribuite spre reabilitare prin licitație publică societății sibiene Terra Building SRL, valoarea contractului fiind de 2,12 milioane de lei, fără TVA.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Bogdan

Acum 8 ani

Cine le da voie sa inceapa 50 de strazi si sa nu termine niciuna.....
Raspunde

horia si closca

Acum 8 ani

bai nea front de lucru se vrea s-a se termine in 2-3 ani ce vrei oameni traiesc si din munca nu numai de scris mesaje pe net ,de unde vrei sa-ti plateasca pensile si salarile la voi bugetati daca nu mai lucra nimeni ,au famili de intretinut ,bucurativa ca va face strazi de nu are nimeni in tara ,s-au nu vezi ca se face lucrare de arta nu fusereala pe deasupra ,stiu ca va doare ca tot mai multi sibieni observa cum apare civilizatia si la ei pe strada ,adica schimbat toate retelele subterane si modernizare de strazi ,nu este mai bine de astia lui cindrea ca nu va face nimic ,ba va facut piata de brinza la sala de sporturi ,circ si piine ca asta place la romanii ,stiu ca te doare modernizarea sibiului ,inainte cind nu vi -le facea il injurai ca nu le face acum daca le face de ce le face ,spuneti frustratilor ce vreti modernizare s-au cum arata inainte de 2000 ,adica 99 strazi de pamint si imprastiat gribura dupa modelu condurat
Raspunde

@trompeta

Acum 8 ani

Ma intreb cum ajungi acasa pe Bagdazar,pentru ca e plin de gropi si tu cum esti prost de dai in gropi,nu vei mai iesi.Probabil ai o scara cu tine tot timpul.
Raspunde

@3

Acum 8 ani

Tareeee:))))))))prostalăul de analfabet pupincurist visează numai străzi asfaltate,”giratori”,sensuri unice și deconcentrate,nici acum în al 12-lea ceas,la mai bine de un an de când batjocorește grav limba română puppenklausul agramat nu-și dă seama că a depășit orice limită a cretinismului și că face sibienii de râs în ultimul hal!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus