Duminică,
12.05.2024
Parțial Noros
Acum
11°C

Dar calul?...

În urma accidentului de vineri seară, produs între Săcel și Săliște, unul din caii căruței implicate în incident a rămas la marginea carosabilului. ”Noi nu avem serviciu specializat, dar am contactat o firmă care se va ocupa cu așa ceva și așteptăm să vină”, a declarat sâmbătă seară, primarul orașului Sășliște, Horațiu Răcuciu. 
Un bărbat a murit vineri seară, în jurul orei 22:00, în urma unui accident rutier produs între Săcel şi Sălişte, pe porţiunea unde circulaţia se desfăşoară pe trei benzi. "La ieşirea din Săcel spre Sălişte, un TIR a lovit o căruţă nesemnalizată care circula pe drumul naţional. Bărbatul din căruţă a decedat", anunţă Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. Circulaţia în zonă a fost îngreunată mai multe ore, traficul rutier fiind dirijat de poliţişti.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 247

Comentarii

1 comentarii

eu

Acum 9 ani

o sa-l ia si-o sa-l mancati facut mici in obor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus