Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Sibiu Rally Team revine in Campionatul National de Raliuri

La sfârșitul acestei săptămâni echipa Sibiu Rally Team se întoarce în Campionatul Național de Raliuri. După câţiva ani în care au luat startul doar la etapa de la Sibiu, echipajul Dan Magoș - Dragoş Ghigolea revine în CNR cu un program redus.

„Având în vedere mai mulţi factori, inclusiv cei finaciari, ne-am decis că în anul 2014 să luăm startul în trei etape, plus Raliul Sibiului, dacă va avea loc. Etapele alese sunt: Raliul Deltei, Raliul Iaşului şi Raliul Harghitei, cu o surpriză pentru etapa din Moldova. Am hotărât să schimbăm şi materialul de concurs. Vom fi la start pentru prima etapă cu o Dacia Logan, urmând să decidem pentru etapele următoare ce maşină vom alege”, au fost primele impresii ale coordonatorului de proiect, Dan Magoș.

Raliul Deltei va avea loc în perioada 29-31 mai, pe drumurile de pământ din Tulcea. Ca o noutate, etapa din acest de pe malurile Dunării este etapă internaţională, fiind etapă candidat în European Rally Trophy şi are o lungime totală de peste 450 km din care 130 km cronometraţi. „Este prima mea participare la un raliu în afara Sibiului. Mergem la Tulcea cu gândul de a termina competiţia fără nici un fel de probleme sau incidente şi dacă se poate să venim acasă şi cu un rezultat bun” a declarat și Dragoş Ghigolea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus