Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Caravana Astra Film ajunge in cinci localitati din judet

În perioada 31 mai – 29 iunie 2014, Caravana Astra Film aduce sala de cinema în cinci localități din județul Sibiu, cu ocazia celei de-a III-a ediții a Zilelor Culturale ale Județului. Pentru prima oară, locuitorii din Agnita (31 mai), Miercurea Sibiului (7 iunie), Micăsasa (14 iunie), Rășinari (22 iunie) și Arpașu de Jos (28-29 iunie), se vor bucura de proiecții de film la ei acasă, un concept inedit de a aduce filmul mai aproape de public.

„Filmele proiectate se adresează în primul rând copiilor, pentru care întâlnirea cu marele ecran este un moment unic. Programul proiecțiilor include filme documentare din selecția Astra Film Festival 2013: seria „Hai să ne jucăm!”, seria „Hai să dansăm!” şi „Povestea Lego”. Ca punct comun, filmele abordează aceeași temă: jocul. Prin intermediul documentarelor, copiii vor face o amplă călătorie în jurul lumii, vor afla cum sunt fabricate jucăriile lor preferate, cum se joacă copiii de pe alte continente sau cât de important este dansul tradițional în diferite culturi ale lumii”, spun organizatorii.

De asemenea, va fi proiectat și filmul „Județul Sibiu, Poarta de sud a Transilvanie”, regia Dumitru Budrala, care explorează frumusețile orașului și județului Sibiu, în contextul în care de curând orașul Sibiu a fost inclus de către Huffington Post într-un top al celor mai fermecătoare destinații europene. Aflat în sudul Transilvaniei, ținutul misterios de dincolo de pădure, de unde a pornit legenda lui Dracula, județul Sibiu este un loc unde prezentul și viitorul sunt legate de trecutul său istoric și multicultural; o destinație de top pentru investiții, educație, locuire, turism și cultură.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus