Vineri,
27.01.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

Dragos Malaescu expune la Sibiu

Luni, 2 iunie va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie „Without Face” a artistului Dragoş Mălăescu.

„Without Face este o expoziţie care alătură o serie de fotografii conceptuale, fiecare dintre acestea absorbind privitorul într-o poveste misterioasă, imaginată dincolo de chipurile personajelor fotografiate. Obscuritatea ce învăluie imaginile și ingeniozitatea obiectelor utilizate provoacă imaginaţia publicului, ilustrând totodată o viziune artistică inedită. Accentele horror-noir din fotografiile artistului, dublate de o sensibilitate faţă de elementele naturale caracterizează demersul său fotografic”, spun organizatorii.

Lucrările lui Dragoş Mălăescu sunt adesea inspirate de necunoscutul naturii, acesta fiind predominant atras de fotografia alb-negru. Evenimentul se desfăşoară la Biblioteca Judeţeană Astra, începand cu ora 17:00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus