Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Echipa de baschet Gaz Metan Medias intra in insolventa

Pe rolul Tribunalului Sibiu există două dosare privind deschiderea procedurii insolvenței Clubului Sportiv Gaz Metan Mediaș, care reunește secțiile de fotbal și baschet în cadrul aceleiași persoane juridice, potrivit unui comunicat remis AGERPRES de avocatul Sergiu Gherdan, care reprezintă interesele jucătorilor Slavisa Bogavac, Radomir Marojevic, Bojan Radetic, Giorgios Tsiaras, Tudor Dumitrescu și Kyle Shiloh, societății italiene Side by Side SRL (care îl reprezintă pe Tsiaras) și antrenorului principal Marcel Țenter.

''Toți acești jucători/antrenori se află într-o situație deosebit de dificilă, nefiind plătiți din decembrie 2013 (de altfel ca și personalul echipei de fotbal) și înregistrând aproximativ 5 salarii restante. Raportat la indiferența conducătorului de club, Horoba Ioan, care nu a răspuns niciuneia din notificările formulate, ba mai mult s-a exprimat în sensul că clienții subsemnatului nu vor vedea niciun ban din partea clubului, aceștia au fost forțați să demareze procedurile privind deschiderea insolvenței clubului Gaz Metan Mediaș întrucât în cadrul insolvenței creanțele lor vor fi tratate drept creanțe salariale, ce vor fi plătite înaintea altor creditori (inclusiv cei bugetari). Creanțele tuturor sportivilor din dosarele sus-menționate înregistrează aproximativ 150.000 euro'', precizează comunicatul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

bb

Acum 9 ani

\"Personalul echipei de fotbal\" inseama limba de lemn! poate a vrut sa spuna agajatii clubului!
Raspunde

GAZIST

Acum 9 ani

bai asta vi se trage de cind iati votat pe psd si a venit nita de la iasov ,industria va terminato acum singura satisfactie sportu vi la pus pe butuci de altfel si la sibiu s-a intimplat acelasi lucru ,in 2012 eram in prima liga acum avem echipa in liga 6 ,si celebrele meciuri cu ,dinamo ,steaua ,etc s-au transformat in derbiuri judetene de tipul vointa -vulturi poplaca si ale echipe celebre din campionatul satesc ,ca la asta se pricepe fosti activisti sport de masa cum sunt si asa zisele intiniri culturare la sate
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus