Marţi,
21.03.2023
Cer Senin
Acum
9°C

Muzeul Brukenthal organizeaza prima expozitie Salvador Dali la Sibiu

Expoziția prezintă 100 de piese de xilogravură policromă constituind ilustrațiile la „Divina Commedia” de Date Alighieri, comandate pentru ediția Joseph Fôret, Paris 1960, structurate potrivit celor trei tipare narative: Infernul, Purgatoriul și Paradisul.

„Muzeul Național Brukenthal, reprezentat de managerul Sabin Adrian Luca și Euro Art Luxemburg reprezentat de Thomas Emmerling au încheiat marţi contractul pentru organizarea primei expoziții Salvador Dali la Sibiu”, spun reprezentanţii muzeului.

Piesele sunt originale (prima imprimare) potrivit listei publicate de Löpsinger/Michler Bd.II, Prestel-München-New York în anul 1995.

Expoziția va fi deschisă în Palatul Brukenthal la etajul I, având un regim de vizitare distinct față de expoziția permanentă, în perioada 15 iulie – 15 septembrie 2014.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus