Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

La Politie nu se mai poate ajunge pe strada Revolutiei

De săptămâna viitoare va fi închisă traficului auto strada Revoluției, anunță reprezentanții administrației locale. Strada va intra în lucrări de reabilitare de marți, 10 iunie, termenul de finalizare a acestor lucrări fiind de patru luni. ”În contextul acestor lucrări, rugăm şoferii să ocolească zona indicată în perioada 10 iunie – 30 septembrie, utilizând străzile adiacente”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sibiu. Potrivit acestei surse, contractul de lucrări prevede modernizarea reţelei de apă pe această stradă, precum şi a carosabilului, a trotuarelor şi a zonelor verzi. ”Municipalitatea are în vedere şi reabilitarea iluminatului public pe această stradă însă, aceste lucrări vor face obiectul unui alt contract”, mai arată sursa citată.
Lucrările sunt executate de asocierea Construcții SA – Sinecon SA, în cadrul contractului din care mai fac parte și străzile Tribunei, Arhivelor, D.D. Roşca şi Piaţa Tălmaciu, contract cu o valoare de șase milioane de lei, fără TVA.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 261

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Puiu Stâlcea

Acum 9 ani

Ce titlu de rahat....dar la poliție se poate ajunge dacă spargem o bancă sau violăm o octogenară??!!??
Raspunde

the joker

Acum 9 ani

desi am incercat sa va atrag atentia, sa iesiti din mediocritatea in care sunteti cufundati cand v-am spus de votul legat de rosia montanta, nu ati avut nici o reactie. acum, iata, simona halep a castigat meciul si s-a calificat in finala de la R Garros, prima jucatoare din Ro care reuseste dupa 34 de ani. Nici despre asta nu ati scris. Eu am impresia ca voi jurnalisti amatori de weekend visati doar cai verzi pe pereti si scrieti de strazi inchise. Mai dati si cu mucii in fasole pe la alte TV nepronuntant corect numele unor oameni care de altfel sunt foarte cunoscuti. Eu va sfatuiesc sa va apucati de alta meserie, in domeniul asta, deontologic vorbind, mai aveti de invatat. Felicitari Simona Halep! Felicitari tuturor care au luptat contra proiectului Rosia Montana!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Mai, Jolly, nebunel mic, te văd băiat iscoditor și precoc, ar trebui să îți dai seama că dacă nu cumva ești vreun moguleţ de presă nu prea ai cum să dai directive ziariștilor despre ce să scrie. Fă-ți tu un ziar, acum e tare ușor cu wordpressul, și scrie despre subiectele tale preferate. E tot o chestie legată de libertatea de exprimare, dacă mă-nțelegi ce vreau să spun.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Btw, Traian Deleanu, nici la Revoluție nu se putea ajunge pe strada Poliției.
Raspunde

periscop

Acum 9 ani

@ 4. Joseph, nu știu ce făceai în decembrie 89. Eu am fost în stradă. Se putea ajunge la Poliție, dar suportai concecințele...
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Eu, ce făceam în decembrie 89? Stai să mă gândesc... primele două decade ale lunii îmi sunt cam neclare, dar spre sfârșitul lunii țin minte că eram în podul unității militare și trăgeam cu pușcociul în curtea vecinilor. Periscop, tu chiar nu realizezi că am vorbit metaforic?
Raspunde

strada

Acum 9 ani

si ce am rezolvat ca am iesit in strada ,ca tot aia de ne faceau huligani si ca distrugem sistemul comunist au ajuns la cascavalu ala mare si din oada celui mai iubit fiu al tari din iepoca de aur acum ne conduc si s-au dat de dreapta ,stinga si tot asa ,si acum se vad consecintele nu mai este toasu s-a dea indicatili pretioase gata cu totu noroc cu nelu fost cotrocelu ca lea dat liber la furat la toasi lui dragi ,acum unu este profesor de drept la jilava ,ala de a vrut s-a se sinucida in direct la antenele ,1,2,3 etc ,s-au nu ati vazut ce emisiuni lacrimogene facea ,gidea et ,com ,s-a vedeti daca nu va treziti si iau astia de psd toata spuma puteri cum il martirizeaza si il scoate ca a fost persecutat politic ,si asta cum stie multa scoala cere statului roman ,despagubiri si cum doamne fereste la butoane este ,psd ,il va despagubi cu en milioane de euroi si il va pune si in fruntea guvernului sa-si recupereze paguba [spagile si tunrile trase ]in perioada cind era sinistru tari
Raspunde

the joker

Acum 9 ani

la revolutie au murit atatia ca sobolanii, omorati de lichelele care acum ne conduc si ne fura drepturile. aceeasi pe care voi ii votati cu mandrie si supunere, ati uitat cand aveati carne doar in poze, numarati feliile de paine si va inghesuiati la coada la ulei, cu gandul la rabdarile prajite pe care o sa le mancati. acum sunteti liberi, sa scrieti toate ineptiile si sa va bucurati de ciorbe si fripturi la chermeze.dar sunteti mandri, acum nu va mai e foame, dar o sa muriti de bulimie, si o sa va plezneasca matele.iar aia care au murit, ca sa fiti voi azi comentatorii de forme fara fond. Rusine sa va fie mojicilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus