Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

CFR introduce trenurile estivale. Sibiu – Constanta face aproape 13 ore

CFR Călători a anunțat marţi că programul estival de transport feroviar 2014 Trenurile Soarelui, care se va derula în perioada 14 iunie - 15 septembrie, cuprinde peste 40 de trenuri spre şi dinspre litoral şi Delta Dunării.

"CFR Călători introduce suplimentar în circulaţie 20 de trenuri InterRegio şi Regio, care asigură zilnic legătura directă dintre toate regiunile ţării şi staţiunile de la Marea Neagră. De asemenea, în intervalele orare cele mai solicitate, turiştii au la dispoziţie legături frecvente între Constanţa şi staţiuni. Durata călătoriei, cu toate trenurile InterRegio, pe ruta Bucureşti - Constanţa este de 2 ore şi 50 de minute", a precizat sursa citată, într-un comunicat de presă.

Compania CFR a precizat că, odată cu intrarea în vigoare a programului de transport estival, unele trenuri Regio vor avea un program adaptat la noul mers al trenurilor estivale, iar modificările vor fi anunţate în gări.

"Şi în acest sezon, începând cu data de 28 iunie, trenul tradiţional destinat tinerilor va circula zilnic pe ruta Sibiu - Râmnicu Vâlcea - Piteşti - Bucureşti Nord - Constanţa şi staţiuni - Mangalia şi retur. Trenul Tineretului va pleca din Sibiu la ora 17.45, va circula pe parcursul nopţii cu tranzit prin Bucureşti Nord (plecare ora 02.30) şi va ajunge la Constanţa la ora 06.21 / Mangalia la ora 08.08", se mai arată în comunicat.

Un tren direct InterRegio va circula suplimentar pe ruta Bucureşti Nord - Tulcea Oraş şi retur, pasagerii având astfel la dispoziţie, în fiecare zi, patru trenuri (două dus, două întors) care vor asigura legătura cu Delta Dunării.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Gilbert K.

Acum 9 ani

Eh, se mai uita si trenul la moacele sibienilor.
Raspunde

radu

Acum 9 ani

incredibil cum merge trenul ala: \"sibiu - rm. valcea - slatina - pitesti - bucuresti - constanta\" bataie de joc, de ce nu au bagat tren pe ruta brasov ploiesti ca sa nu ocolesti toata tara
Raspunde

regio

Acum 9 ani

asta este modelu regionalizari facuta de comunisti si continuata de copii si nepoti lor ,au scos intemtionat sibiul din context si din nod de cale ferata am ajuns datorita regionalei iasov o biata halta ,auzi ce pretexte aveau comunisti pe vremea cind trebuia s-a se electrifice calea ferata sibiu -arad si sibiu -bucuresti ,vezi doamne ca era podul gari prea jos si nu putea trece ramele de la locomotive ,va dati seama au deviat culoaru 4 pan european cf cu 200 de km mai la deal numai ca nu se putea trece de un pod ,asta este soata cu autostrada sibiu -pitesti este greu pe valea oltului ,ba da pe valea prahovei unde se circula numai la sfirsit de saptamina si acolo sunt munti ,si asta care zbiara toata europa si ne mai roaga si cu bani europeni 85 la suta ,dar ei nu si nu ,ce vreti s-a ii concureze sibiul ,ba de vina a fost herman ca a pus sibiul in centru tari si uite asa vrind nevrind trebuie musai s-a treceti si prin sibiu ca va sta la multi orasu asta in git si va doare la pipota
Raspunde

vasile

Acum 9 ani

am venit cu tren care pleaca din bucuresti la 18:40 da la medias la copsa a facut 40 minute intirziere totala 60 min buc-copsa!!!!!!!
Raspunde

Rocco

Acum 9 ani

Cazare Eforie Nord vila cu locuri de joaca interioare si exterioare, camere mari 20mp, paturi king size, trambulina, jucarii, masa tenis, air hockey, masa fotbal. Detalii pe siteul propriu www.vilarocco.ro.
Raspunde

calator pe cfr

Acum 9 ani

Si eu am mers cu trenu la Alba dus- intors si am facut o zi si-o noapte cu schimbat trenuri. Aveam impresia ca merg cu caru cu boi a lu Grigorescu. Tara europeana
Raspunde

siby

Acum 9 ani

Trenul acesta stationeaza in total in garile de pe traseu peste 120 minute!!!! Este de rasul lumii...De ce nu au adoptat solutia cu 2-3 vagoane pe care sa la ataseze la un tren direct Constanta care trece prin Brasov sau chiar prin Caracal??? Sibiu-Brasov 2h45\', Brasov-Constanta 5h45\' si cu stationarile din Brasov si Bucuresti se ajungea la durata de max. 9-9,5h! Nici macar asa nu au fost inspirati sa compuna garnitura din vagoane cu cabine compartimentate sau sa ataseze si un vagon cuseta cu 6 paturi in cabina...cred ca pentru familiile cu copii era mult mai necesar avand in vedere ca pretul este doar cu 20% mai mare decat la cls.II! Noi vorbim, noi auzim!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus