Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Moda verii: Costumul de baie cu maneci

Costumele de baie cu mâneci lungi - cunoscute sub numele puțin flatant de "paznici ai erupțiilor cutanate" - sunt în mod tradițional purtate de surferi, însă în prezent branduri cum ar fi Asos, Urban Outfitters, Marc by Marc Jacobs și Jean Paul Gaultier au creat astfel de modele pentru cei pasionați de modă, relatează The Guardian, citat de Agerpres.

Pe de altă parte, starurile cu tenul deschis au apreciat de mult timp beneficiile acestui tip de costum: în timp ce actrițele roșcate Nicole Kidman și Julianne Moore optează pentru aceste costume în vacanță, modelul Rosie Huntington-Whiteley folosește un astfel de costum pentru a evita soarele în timp ce își plimbă câinele pe plaja din Los Angeles.

Cu toate acestea, așa cum o demonstrează și modelul Miranda Kerr pe coperta revistei Shape, multe astfel de costume de baie cu mâneci oferă o protecție minimală, deoarece lasă vizibile părți ale abdomenului, au tăieturi cochete și bucăți de plasă.

Aceste costume vorbesc mai degrabă despre tendința actuală pentru îmbrăcăminte sport de lux, influențată de scuba-diving și de silueta dată de tricourile care lasă la vedere talia, din anii 90, care accentuează abdomenul încordat mai mult decât modelele de bikini standard, comentează The Guardian.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

pulea spataru

Acum 9 ani

cine poarta costum de baie cu maineci? nici pulea spataru
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus