Cu un albuș de ou bătut în care adaugă fructe proaspete Antony Worrall Thompson face o cremă delicioasă.
Ingrediente:
-350g rubarbă
-55g zahăr pudră
-1 portocală, doar sucul
-apă
-150ml smântână
-1 albuș de ou, bătut până se întărește
Metodă de preparare:
Puneți rubarba, zahărul, sucul de portocale și apă suficientă pentru a acoperi rubarba într-o tigaie.
Se lasă la foc până rubarba este moale.
Într-un castron se amestecă albușul cu smântâna.
Când rubarba este moale se adaugă în ea amestecul de ou și smântână.
Păstrați puțină rubarbă pentru decor. Compoziția se transferă într-un bol de desert. Deasupra adăugați rubarba păstrată ca să decorați.
Sursă: http://www.bbc.co.uk/food/recipes/rhubarbfool_71270
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Tag-uri: Antony Worrall Thompson
Vizualizari: 518
Ultimele comentarii
Acum 2 ore
*** Franaru
Acum 2 ore
Stiti vorba asta a protestatarului Ceausescu?
Acum 2 ore
Gicu
Acum 2 ore
Emil
Acum 2 ore
Miruna