Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Anunt ”din timp”: antreprenorii sunt invitati la o conferinta despre ”cybersecurity”

Antreprenorii din Sibiu sunt invitați să se înscrie la ”Cybersecurity – Central European Conference”, conferință ce are drept scop declarat ”înțelegerea și conștientizarea fenomenelor și riscurilor la care sunt expuși toți utilizatorii de Internet”. Organizatorii de la swiss webacademy insistă pe faptul că această conferință nu este una dedicată specialiștilor în IT, ci mai ales antreprenorilor care doresc să își protejeze afacerile de atacuri cibernetice care pot produce pagube. ”Am primit din partea antreprenorilor reacții de genul «afacerea mea merge și așa» sau «nu am timp acum pentru asta» și așa mai departe. O astfel de atitudine ne arată că mai este foarte mult de lucru”, spune Daniela Chrzanovski (foto), din partea organizatorilor.
Conferința va fi organizată tocmai în octombrie (2 – 3 octombrie 2014) la Sibiu, dar cei de la swiss webacademy insistă pe faptul că antreprenorii e bine să se înscrie din timp. ”Congresul își propune să fie un eveniment neutru – nu un eveniment de marketing – și să se constituie într-o platformă interactivă de dialog între decidenți și specialiștii IT. Mai mult decât atât, principiul non-profit al congresului va permite fiecărui factor de decizie prezent la eveniment să își construiască propria imagine privind riscurile și nevoile companiei sale. Ei vor descoperi cu uimire cum o serie de principii simple și necostisitoare, cu resurse aflate la îndemâna fiecăruia, pot fi mult mai eficiente și pot înlocui chiar unele din numeroasele soluții costisitoare existente pe piață”, se arată în prezentarea evenimentului, care se află la a doua ediție.
La conferință ca parteneri sunt și Consiliul Județean Sibiu și Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu. ”ULBS a sprijinit de la bun început această conferință. Împreună cu alte universități din țară chiar pregătim un master în acest domeniu, în securitate cibernetică, pe care vrem să îl lansăm în toamnă”, a anunțat Ioan Bondrea, rectorul ULBS.
”În cazul nostru, noi trebuie să prevenim orice incluziune nedorită în cadrul Ghișeului unic”, a declarat președintele CJ Sibiu, Ioan Cindrea.

Mai multe detalii despre această conferință pot fi aflate de pe site-ul evenimentului, cybersecurity-romania.ro

Foto: CJ Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus