Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Unde simti adrenalina in Sibiu

Există multe sporturi ȋn Sibiu, pe lângă tradiționalele fotbal, tenis sau baschet, care ȋți vor capta ȋntreaga atenție și care ȋți vor oferi relaxarea de care ai nevoie. Vorbim despre sporturile extreme.
 
Zborul cu parapanta ȋți oferă una dintre cele mai uimitoare senzații pe care le poți experimenta vreodată. Indiferent de vârstă, după un zbor cu parapanta, de la marginea Sibiului, vei simți cu adevărat că trăiești. Nu ai nevoie de foarte mulți bani sau să fii experimentat, ci trebuie să nu-ți lipsească curajul. Şcoala de zbor cu parapanta Cloudbase, din Sibiu, organizează săptămânal cursuri de zbor cu parapanta. Concret, aveți două posibilități: cursuri intensive de zbor și cursuri de weekend. Toate cursurile se desfăşoară sub vigilenta ȋndrumare a pilotului instructor de parapantă licențiat, Florian Agafiu. "Deşi, mulţi oameni consideră zborul cu parapanta un sport extrem de periculos, pentru el este unul cât se poate de normal. Zborul cu parapanta nu este practic un sport extrem, doar lumea îl vede aşa”, consideră acesta.
 
Zborul cu avionul
 
Celor dornici să străbată Sibiul pe aripile vântului le recomandăm Aerodromul Măgura din Cisnădie. Un tur aerian al Sibiului este disponibil la un preţ de 150 de lei, în timp ce zborurile de agreement cu avionul ultrauşor, pe orice traseu, îl regăsim la 100 de lei zborul, timp de 10 minute. Pe lângă acestea, serviciile oferite de Delta Aeroservice SRL mai oferă şi cursuri practice în zbor. "Oferim şi cursuri practice în zbor, la Şcoala de pilotaj, la preţul de 120 de euro, timp de o oră”, a declarat Dan Cobuz, administratorul aerodromului.  
 
Echitaţia
 
Ceva mai puțină adrenalină, dar la fel de multă distracție există și la cursurile de călărie. Clubul ”La Mesteceni”, aflat la puțin peste 40 de kilometri de Sibiu  înspre Târgu Mureș, vă oferă posibilitatea de a descoperi frumusețile Transilvaniei călare. “Călăria, pentru cei care ajung să o practice zilnic sau măcar săptămânal, este mai mult decât un mijloc de agrement sau o modalitate de a rămâne sănătos fizic şi psihic, este un mod de viaţă”, susțin reprezentanții clubului. Preţul pentru o lecţie de călărie pentru adulţi este de 60 de lei, pe durata a 30 de minute, în timp ce pentru copii este de 50 de lei.
 
Căţărarea
 
O altă doză de adrenalină, care ȋți pune sângele ȋn miscare, se află la numai 24 de kilometri, ȋn zona Păltinișului, unde există celebrul parc de aventură. Situat ȋn inima naturii, reprezintă un mod ȋncântător de a-ți petrece timpul liber. "Aici poți experimenta aventuri de neuitat alături de ȋntreaga familie, de prieteni sau colegi. Parcul de aventură Arka Park este locul ideal pentru a petrece o zi ȋn aer liber, practicând activități sportive, bucurându-te de aer curat și de o priveliște minunată", susțin inițiatorii acestui proiect. Tarifele variază ȋn funcție de vârstă și perioada petrecută ȋn parc, astfel că sumele ȋncep de la 10 lei și pot ajunge până la 40 de lei. Dacă vă gândiți să vă distrați ȋmpreună cu familia și prietenii, grupurile mai mari de 10 persoane dispun de reducerile oferite de Arka Park.
 
de Adrian Stoinea 

Comentarii

1 comentarii

:)))

Acum 7 ani

eu simt adrenalina in zonele inghinala si buco-anala.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus