Marţi,
21.03.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Lions Club Brukenthal a acordat premiile "invingatorii"

Camelia Oprea, Octavia Ciora și Formația de dans "Ritmul Tăcerii" sunt câștigătorii ediției a IV-a a Premiilor "Învingătorii"  acordate în fiecare an de LIONS CLUB BRUKENTHAL SIBIU. 
Evenimentul a avut loc odată cu predarea  de către medicul Ani Ionuș a președinției Clubului Lions Brukenthal. "Este o mare bucurie pentru noi, pentru cei care activăm în acest club, să putem susține,  alături de părinți și profesori acești tineri deosebiți. Numele lor se adaugă altora care au reușit să performeze în domenii diverse  și care au primit modesta noastră apreciere în anii trecuți"-spune dr. Ani Ionuț.
Lions Club Brukenthal i-a premiat  anii trecuți,  între alții, pe alpinistul Teodor Tulpan, pe juniorii de la CSU Atlassib, pe muzicianul Romulus Cipariu pe Luana Prodea și pe Dominique Simionescu-două dintre cele mai tinere voci  ale Sibiului, pe medicul SMURD Claudiu Butănescu și  pe salvamontistul Adrian David .
Camelia Oprea, câștigătoare anul acesta,  este elevaă în clasa a X-a la Colegiul Național "Samuel von Brukenthal"  și este olimpică la matematică. Octavia Ciora este, de asemenea, elevă la "Brukenthal" și a obținut  locul I pe țară  la Concursul de matematică aplicată "Adolf Haimovici", iar trupa de dans "Ritmul Tăcerii"  este formată din  copiii de la Școala Specială nr.2  (mai cunoscută drept Școala pentru copii cu deficiențe de auz) și a câștigat locul I la un concurs de gen în Italia. "Pe noi ne-a impresionat  foarte mult performanța celor de la Școala Speciala nr. 2 , ne-a impresionat dorința de a arăta ce pot și, evident, rezultatul obținut în Italia. Sperăm ca prin gestul nostru să-i încurajam", a mai spus dr. Ani Ionuș. Dealtfel, susținerea față de  activitățile găzduite de Școala Specială nr. 2 nu este singulară. În aceeași incintă, Lions Brukenthal a înființat cu sprijinul autorităților locale  prima structură școlară dedicată de această dată copiilor cu deficiențe de vedere a căror unică șansă dacă doreau să învețe carte era să meargă de mici la Cluj.
Premiile "Învingătorii" au totalizat și în acest an 9.000 de lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus