Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

A infipt sulita in aurul national

Sportiva sibiancă Andreea Necşoiu s-a impus fără emoţii la Campionatul Național de Juniori I, la proba de aruncat cu suliţa. Performanţa de 43, 82 de metri i-a fost suficientă pentru a obţine un nou titlu.

“Pentru mine fiecare titlu naţional este important. Atunci când urc pe podium, realizez că tot ce fac nu e în zadar, că munca şi sacrificiile mele sunt răsplătite”, a declarat Andreea Necşoiu, pentru Turnul Sfatului.

Diferenţa dintre ea şi restul competitoarelor a fost vizibilă, sportiva clasată pe locul al doilea, Maria Zanfir de la CSM Piteşti, înregistrând o aruncare de doar 37, 13 m, ceea ce i-a permis tinerei sibience să-şi adjudece la pas distincţia supremă a Campionatului. Andreea Necşoiu a profitat şi de pe urma absenţei a uneia dintre principalele pretendente la medalia de aur. “La nivelul competiţiei naţionale sunt câteva fete talentate, însă, singura atletă de la care puteam avea suprize a fost accidentată”, a mai precizat atleta.

În acest an, pe lângă medalia de aur de la Campionatul Național de Juniori I, sportiva se mai poate lăuda cu obţinerea medaliei de argint, de la Campionatul Balcanic care a avut loc în Bulgaria, cât şi cu câştigarea locului I la Europeanul de Juniori II.

Pentru finalul de sezon, tânara speranţă a atletismului sibian are obiective notabile de realizat, îşi propune să-şi doboare propriul record de 50, 89 de metri, contabilizat în luna mai. “Până la sfârşitul sezonului sper să reuşesc să-l corectez încă o dată”, a mai spus Andreea Necşoiu.

Concursul, pe care l-a câştigat, s-a disputat la Bucureşti în acest weekend şi a adus la start peste 400 de atleţi de la 100 de cluburi diferite.

 

Foto: contul de facebook al Andreei Necşoiu

 Autor: Adrian Stoinea

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus