Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
13°C

Jurgen Porr, presedintele FDGR: PDL si PNL nu au fuzionat, si atunci ce vor de la noi?

Președintele FDGR, Jurgen Porr a dat astăzi la Turnul Sfatului TV câteva răspunsuri extrem de clare privind politica organizației în următoarea perioadă de timp. Porr a explicat că nu se pune problema schimbării vreunui vicepreședinte al Consiliului Județean, indiferent de propunerile noii alianțe, PNL – PDL. ”Noi nu facem o politică de coaliție și nicidecum nu facem coaliții anti. Suntem dispuși la discuții pe bază de proiecte. Forumul a dus tot timpul o politică a cetățeanului, adică o politică constructivă. Un proiect pentru mine nu e jos cutare. (...) Aici la Sibiu, PDL și PNL nu au fuzionat și atunci ce vor de la noi? Nu avem niciun motiv acum să achimbăm pe unul sau celălalt dintre vicepreședinți. Problema se pune și invers, apropo de PSD. Pot face coaliție cu PPDD și să-l înlocuiască pe domnul vicepreședinte Luca. Nici acest lucru nu îl agreăm”, a declarat Porr. Jurgen

Porr a confirmat că Johannis vine în continuare la ședințele Forumului, însă asta nu îi împiedică pe membrii FDGR să țintească o politică independentă față de PNL. ”Foarte multă lume a crezut că FDGR va fi un fel de căruță a PNL și se vede că nu e așa. (...) În momentul în care Klaus Johannis va pleca de la primărie, la președinție sau altceva, Forumul va avea candidat. Sigur vom avea candidat indiferent de ce candidat va avea PNL-ul sau celelalte partide. Eu îl cunosc, dar nu e momentul acum să vorbesc acum”, a declarat Porr. Întrebat dacă acest candidat este bărbat sau femeie, Porr a răspuns: ”Și asta vom vedea. Sigur nu va fi transsexual”.

 

Puteți vedea aici interviul cu Paul Porr, președintele FDGR Sibiu:

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

mihai

Acum 7 ani

Felicitari domnule doctor Porr ! este o abordare corecta,de bun simt si categoric in folosul comunitații,al Sibiului, al oamenilor care au incredere deplina in FDGR si al reprezentantilor sai.
Raspunde

fany

Acum 7 ani

felicitari si daca cumva ,johannis va ajunge prim -ministru ,s-a ne scape de ciuma rosie care a adus tara in pragu diperari ,cred ca mai sunt resurse umane la fgdr s-a propuna un candidat la primarie si la consiliu judetean ,ca s-a fie o continuitate si sibiul si judetul s-a mearga acolo unde are locul nomber uan in republca ,cara fara ,fdgr ,nu mai eram in centru atentiei la mitici si sa-si verse ura impotriva orasului tot felu de frustrati si ofticosi ,alimentati de detractori din interior
Raspunde

lol

Acum 7 ani

Da analfabetule sas, sa-ti alegi tu un viitor primar de la FDGR numai al tau si sa te culci cu el in pat, ca tare ii mai iubesti pe etnicii tai. Eu zic sa o iei de acuma pe sasoaica rumeana Fodor sau poate iti plac barbatii, ca la voi se poarta?
Raspunde

Federal

Acum 7 ani

\"Sigur nu va fi transexual\"?!?!?!?! Ce Schnapsul sasilor vrea sa fie declaratia asta?! o.O
Raspunde

Sibiu

Acum 7 ani

... si daca nu va place abordarea lui Porr ... puteti merge pe Olt in jos, ca e mai frumos, e mai caldurica, este si papica, vinusoru-i bun, lumea-i fericita, sunt locuri de munca ....
Raspunde

@4

Acum 7 ani

a fost o gluma, atata tot...
Raspunde

vasiladi

Acum 7 ani

de data asta herr porr are dreptate
Raspunde

Federal

Acum 7 ani

Ca si politician nu poti face asemenea glume
Raspunde

unu\'

Acum 7 ani

\'\'Aici la Sibiu, PDL și PNL nu au fuzionat și atunci ce vor de la noi?\'\'Deci,PSD sau PNL+PDL au solicitat FDGR ceva ori ba?Daca da,ce?Daca nu,interviul e inutil,despre \'\'politica cetateanului\'\' a FDGR stim deja mai mult decit ar trebui,iar recensamintul transsexualilor,homosexualilor sau lesbienelor potentiali candidati ai FDGR la Primaria Sibiu, nu cred ca intereseaza pe nimeni,deocamdata.Nu stiu daca germanii au echivalentul expresiilor romanesti:\'\'Nu te lega la cap daca nu te doare\'\' si \'\'Chibitilor nu trebuie sa le puta gura\'\'.Momentului i s-ar potrivi mai degraba vorba romano-saseasca \'\'Nicht grăbier,nicht forţier,langsam claxonier\'\'.
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

1. FDGR are dreptul la proprii optiuni. 2. Singurul consens mayerializat este...neconstruirea unui spital modern in curtea judeteanului ; forumul si psd -ul au ratat sansa de a intra in istoria judetului prim fapte. 3. Federalule, niciun sas n -ar scrie \"ca SI politician \".Si - conjunctie copulativa n -are ce cauta aici. Romani, invatati romaneste.
Raspunde

Go_Clever

Acum 7 ani

@alzara: bine că scrii tu cu diacritice, mare propagandist a limbii române :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus