Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Johannis lamureste situatia din PNL: Nu a fost un scenariu. "In spate, suntem o echipa formata din noi doi"

Președintele PNL, Klaus Johannis, a declarat în această seară că nu există un scenariu politic prin care Antonescu să rămână în cursa internă pentru candidatura la alegerile prezidențiale. "PNL are doi candidaţi. Suntem în competiţie internă, sondajele ne vor da o indicaţie, iar delegaţia permanentă va lua o decizie politică. Nu există nicio luptă internă. "Se pot creea o multitudine de scenarii. Lucrurile, în realitatea, sunt extrem de simple. Nu ne ocupăm noi între noi de trasul preşului de sub picioare. (...) Dacă am considerat că am şanse la preşedinţia partidului, mi-am anunţat candidatura. Ca orice liberal care a dorit să intre în competiţie. Cum şi competiţia pentru Cotroceni o privesc ca pe o competiţie foarte serioasă. Dacă din sală au venit două propuneri şi cei doi au spus că sunt dispuşi să intre în competiţie, nu e nevoie de niciun scenariu. În interiorul PNL, există o competiţie reală şi pozitivă. E o competiţie între prieteni şi colegi. Pot să vă spun de pe acum că, dacă candidatul va fi Crin Antonescu, eu îl voi sprijini cu tot ce pot. Iar dacă eu voi fi candidatul, Antonescu mă va sprijini pe mine. Aceste mici nuanţări în discurs dau farmec acestor întâlniri şi fac deliciul presei. În spate, putem să vedem o echipă formată din noi do care e hotărâtă să meargă mai departe pentru partid", a declarat Johannis la postul de televiziune Realitatea.
Preşedintele PNL a vorbit despre "o competiţie între prieteni şi colegi" şi spune că îl va sprijini pe Antonescu dacă va fi candidatul PNL pentru Cotroceni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 254

Comentarii

5 comentarii

alzara

Acum 9 ani

Nu intelegce fac strategii. Orice dezvaluiri (credibile) s -ar face, inertia il duce pe Ponta la 40% .\"Dreapta \" impartita e profund personalizata si cu rani departe de vindacare. Singurul care, prin neutralitatea (aprix) sa, poate aduna pe toti anti -pontistii (tot anti...altfel nu se justifica dragostea cu Macovei si \" 87 = 200 \") plus o parte din dezabuzati este Johannis. Dl. Antonescu ar trebui sa ia o pauza. Dupa un ciclu ar putea reveni in forta decisiva.
Raspunde

LaFlemme

Acum 9 ani

Nu prea il suport pe Iohannis, deoarece cred ca in 14 ani de primarie ar fi putut face mult mai multe pentru Sibiu. Sibiul nu arata in niciun caz ca un oras european si o spun in cunostinta de cauza deoarece m-am tot plimbat prin Europa... Totusi, la ce clasa politica avem Iohannis este cel mai potrivit pentru functia de presedinte. Nu vad un altul mai bun.
Raspunde

@2

Acum 9 ani

te cam contrazici.....
Raspunde

vecina

Acum 9 ani

da...noi doi si o UMBRELA...
Raspunde

acelasi

Acum 9 ani

ba nu va faceti iluzi ,singuru slogan la astia de la psd eeste basismu ,restu sunt rezolvate ,s-a ne fereasva DUMNEZEU s-a ia astia de la psd totul ca veti ajunge sa-l regretati pe basescu ,uitativa la asta de vrea s-a nefie si presedinte dupa ce la eliminat pe antonescu si ma refer la ponta ce sfecla de parsiv are ba sice o zicala s-a te feresti de omul care ride fals ,uitativa cezeflemitor este de zici ca gata a rezolvat totul si va lasa impresia ca se lupta cu basescu dar el s-a coabitat si pupat din2013 timpul o s-a va comdirme si la anul o s-a inurati ca nu va mai avea in cine s-a dea [basescu ]trezitiva si nu mai votati cripto -comunisti ,daraci si cinstiti vorba lui nea ,nelu cotrocelu si lui kati de la invatamint pe care numai televiziunile o mai tine in viata ,si chemata la ore de virf sa-l infiereze pe johannis in cel mai pur stil comunist ,vezi cati ca are probleme sefu [felix ]segata nu tecmai invita nimeni votati ,johannis toti care va simtititi sibieni adevarati ala ponta la el la gorj ,si tie care teai plimbat mult in europa ,acolo este o normalitate si o conlucrare spre beneficiul celor multi nu ticalosie si frustrare cum este la noi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus