Miercuri,
21.02.2024
Innorat
Acum
5°C

Primarii au preluat puterea in PPDD Sibiu

Biroul Național de Coordonare al PPDD a decis în această săptămână dizolvarea Biroului Permanent Județean Sibiu al partidului. În locul Luminiței Beldean a fost numit în funcția de președinte interimar primarului comunei Brădeni, Liviu Modoi (foto). ”Prim vicepreşedinţi au fost numiţi Alexandru Sas, preşedinte al Organizaţiei locale Avrig, care a obţinut după Brădeni, cele mai bune rezultate la alegerile euro-parlamentare si d-na consilier judeţean Ilie Bologa Maria. Secretar executiv  a rămas consilierul judeţean Constantin Borcan”, se arată într-un comunicat de presă remis de PPDD Sibiu.
Liviu Modoi, singurul primar PP-DD din județul Sibiu, a plătit din banii lui vopseaua mov pentru locuitorii din Brădeni care, în campania parlamentarelor de anul trecut, doreau să își vopsească fațada casei. ”Cu partidul, e greu acum. Așteptăm să vedem ce va fi. Să sperăm că rezistă partidul, trebuie”, spunea Liviu Modoi în urmă cu câteva luni.
La alegerile europarlamentare, PPDD a avut în județul Sibiu un procent de 3,66% din voturi, în timp ce la nivelul municipiului procentul a fost de 2,29%.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

unu\'

Acum 9 ani

O adevarata revolutie mov(exceptind cafeniul mazilitilor)!Remarcabila,dar mai ales utila stire!Azi noapte n-am pus geana pe geana intrebindu-ma:Care mai e sitiuatia in Fisia Gaza,scuze!, in Bradeni?Multumesc,Turnule!
Raspunde

celalalt

Acum 9 ani

Adica au luat puterea primarii care este,ca-i numai unul si de-aia spun ca este!
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Ce -o fi manat -o pe dr Beldean (fiica regretatului ziarist Tribuna O. Rusu) la dd. snz. in drect? D -na Ilie -Bologa este stranepoata avocatului memorandist Bologa (nascut in Marpod -scolit la Budapesta) . Dela stanga la dreapta - in direct! Cu adevarat senzatinal, mai ales vopsitorul modoi.
Raspunde

JIMMY DIN VURPĂR

Acum 9 ani

Ce față de țăran cocalar bețiv are mușteriul din imaginea articolului:))))))articol care este de fapt o umplutură aiurea,n-are nimic în comun cu jurnalismul adevărat!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus