Miercuri,
17.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Expozitia Salvador Dalí deschisa publicului din 15 iulie

Expoziția „Salvador Dalí, Divina Commedia” a fost deschisă pentru public începând de marţi dimineaţa. Sibienii şi turiştii care vor trece pragul Muzeului Național Brukenthal vor putea admira 100 de gravuri după acuarelele lui Dalí şi 21 de gravuri care ilustrează procesul tehnic al descompunerii blocurilor de culoare şi imprimarea progresivă, până la obţinerea imaginii finite, autorizate de artist.

Piesele, care au fost comandate pentru ediția Joseph Fôret, Paris 1960, sunt originale potrivit listei publicate de Löpsinger/Michler Bd.II, Prestel-München-New York în anul 1995.

Pe durata expoziţiei, în magazinul din Palatul Brukenthal vor putea fi achiziţionate produse personalizate cu grafica de promovare a expoziţiei. Astfel, un tricou pentru adulţi costă 35 lei, o cană 10 lei, un magnet decorativ 3 lei şi un semn de carte 4,5 lei. Preţurile biletelor sunt 20 lei – bilet standard şi 5 lei – bilet cu reducere pentru elevi şi studenţi. Programul de vizitarea este de marţi până duminică (prima zi de marţi din lună închis), între orele 10:00-18:00 (ultimul bilet se eliberează la 17:15).

Gravurile provin din colecţia Dr. Heinz Ess şi sunt expuse pentru prima dată la Sibiu cu concursul Euro Art Luxemburg.

Accesul la expoziţie se face pe sub portalul cu atlanţi dintre prima şi a doua curte interioară a palatului, intrarea fiind semnalizată.

Expoziția va fi deschisă până în data de 15 septembrie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus