Miercuri,
12.06.2024
Partial Noros
Acum
22°C

Vârstnicii au intrare liberă joi la Muzeul Brukenthal

Vârstnicii au intrare liberă joi la Muzeul Brukenthal

Vârstnicii care vor să viziteze Muzeul Brukenthal din Sibiului o pot face gratuit în prima joi a lunii noiembrie. Gratuitatea face parte din programul Joia Seniorilor, implementat de instituție de la începutul anului 2023. 

„Programul Joia Seniorilor continuă și în luna noiembrie la Muzeul Național Brukenthal. Reamintim tuturor că joi, 3 noiembrie, accesul este liber pentru seniori în Muzeul Național Brukenthal”, anunță miercuri reprezentanții instituției sibiene. 

În 5 ianuarie, în prima joi a programului, peste 650 de pensionari din Sibiu și din țară au vizitat gratuit muzeul.

În primă joi a fiecarei luni, vârstnicii vor putea vizita gratuit, sediile Muzeului Național Brukenthal. 

„În conformitate cu hotărârea Consiliului de Administrație al Muzeului Național Brukenthal, pe durata anului 2023, în prima zi de joi din fiecare lună, seniorii au acces gratuit în toate sediile instituției în baza cărții de identitate; în cazul în care ziua de joi coincide cu o sărbătoare publică sau legală, programul de vizitare gratuită va fi decalat și anunțat în consecință”, transmiteau reprezentanții Muzeului Național Brukenthal la începutul anului.  

foto Muzeul Brukenthal

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Muresan

Acum 7 luni

Ce intelegeti prin varstnici? Pensionari? Unii confrati de-ai dvs. dau stirile in felul urmator: Un batran de 52 de ani a fost lovit pe trecerea de pietoni... Asa ca, depinde ce intelege fiecare prin varstnic...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus