Sâmbătă,
20.04.2024
Parțial Noros
Acum
3°C

Lupta stransa pana la finish. Cea mai spectaculoasa etapa de la Red Bull Romaniacs

Cea de-a treia zi a Red Bull Romaniacs a oferit un show total, ȋn care principalii favoriți au mers roată la roată, până la linia de final. 

Campionul en-titre, Graham Jarvis, și tânărul Jonny Walker au făcut deliciul publicului, ȋn urma unei curse infernale. Deși Graham Jarvis a ȋnceput cursa cu un avantaj de cinci minute ȋn fața riderului Jonny Walker, după 90 de minute intense cei doi au intrat la al treilea check-point cot la cot. Finish-ul a fost cu adevărat spectaculos, deoarece Graham Jarvis a trecut linia de final cu doar 20 de secunde fața de compatriotul său, Jonny Walker.

„Am pornit primul, m-am pierdut puțin, am pierdut câteva minute, suficient ca Jonny să mă ajungă din urmă. O dimineață dezamăgitoare pentru mine. Am mers alături de el toată ziua, am tot încercat să mă desprind, însă, nu am reușit. De fiecare dată când m-am uitat în spate era acolo. Finish-ul a fost criminal, cu multe porțiuni cu metal, am și făcut o întoarcere greșită, a trebuit să întorc. Pentru mâine am nevoie de un miracol, o să merg cât de rapid pot și o să vedem ce se va întâmpla”, spune Graham Jarvis.

După parcursul foarte bun de până acuma, tânărul Jonny Walker pare mai decis ca niciodată să pună capăt suprematiei lui Graham Jarvis.

„Am plecat al doilea astăzi, l-am ajuns din urmă și m-am ținut după el cât de bine am putut. L-am pierdut de multe ori pe urcările abrupte dar îl ajungeam permanent din urmă pe porțiunile mai rapide. Am tot schimbat poziția fruntașă, pe parcursul zilei. Probabil că mâine o să pornesc primul, așa că strategia mea e să merg cât de rapid pot”, a declarat Jonny Walker.

Surpriza etapei trecute confirmă

Riderul de doar 18 ani, Wade Young, a demonstrat că locul trei obținut ȋn etapa trecută nu a fost din ȋntâmplare. Acesta a făcut din nou o cursă de excepție, reușind să treacă linia de final după cei doi favoriți. Young și-a petrecut întreaga zi între cele două plutoane, Jarvis și Walker, cei care erau în față lui, și Bolton, Lettenbichler, Graffunder, Enockl și Birch, riderii din urma acestuia. Cei cinci au petrecut împreună prima parte a zilei și s-au separat după service point.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus