Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Gaz Metan Medias debuteaza astazi ȋn Cupa Ligii

Gaz Metan Mediaș joacă, ȋn această seară, ȋn noul format al Cupei Ligii 2014-2015, ȋmpotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu.

Partida contează pentru optimile Cupei Ligii și se va disputa de la ora 18:00, pe stadionul Municipal din Mediaș.

Cele două combatante s-au mai ȋntâlnit și acuma trei săptămâni, ȋntr-un meci amical organizat la Mediaș, ȋncheiat cu victoria "gorjenilor", scor 1-0. Același rezultat a fost ȋnregistrat și ȋn ultima confruntare oficială de pe terenul "găzarilor", meci jucat ȋn returul ediției 2013-2014.

Cupa Ligii reprezintă o competiție de fotbal din România, care a fost reȋnființată ȋncepând cu acest sezon competițional. Această ȋntrecere fotbalistică a mai dispus de două ediții ȋn anii 1998 și 2000, ȋnsă, de atunci, competiția a ȋncetat să se mai desfășoare până ȋn acest an. Cupa Ligii este destinată exclusiv echipelor din Liga I și se organizează ȋn sistem eliminatoriu. Câștigătoarea competiției nu va dispune de un loc ȋn Europa League, cum se ȋntâmplă ȋn Cupa României, dar va primi un premiu ȋn valoare de 350.000 de euro.

Prețul unui bilet este de cinci lei, indiferent de sector.

 

Sursă foto: www.sptfm.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus