Joi,
23.09.2021
Parțial Noros
Acum
8°C

Andreea Dragoman si-a aparat cu emotii titlul european impreuna cu echipa Romaniei

Sportiva medieşeancă Andreea Dragoman şi-a apărat titlul europen, cucerit anul trecut cu echipa naţională a României, la Campionatul European de tenis de masă, desfăşurat între 11-20 iulie, la Riva del Garda.

“Am vrut încă de la început să luăm locul I la echipe, acesta era principalul nostru obiectiv. Au fost meciuri foarte grele, mai ales în finală, dar am reuşit să ne concentrăm şi să învingem echipa Rusiei cu 3-1. Acuma urmează o perioadă de recuperare pentru mine, mai ales că vin după o săptămână de cantonament şi după acest turneu final”, a declarat Andreea Dragoman.

În faza grupelor, jucătoarea de la CS Romgaz Mediaş împreună cu lotul naţional au învins, rând pe rând, reprezentativele Turciei (3-1), Cehiei (3-0) şi Bulgariei (3-0). Optimile de finală au fost şi ele o formalitate, învingând echipa Poloniei cu un nou 3-0. Cea mai disputată fază a competiţiei a fost cea a “sferturilor”, când la scorul de 2-2, sportiva medieşeancă trebuia să câştige meciul decisiv, pentru a califica echipa naţională în “semifinalele” competiţiei. “A trebuit să joc meciul decisiv cu Ucraina, era egal şi toată presiunea era asupra mea. Am avut câteva emoţii în primul set, pe care l-am şi pierdut, însă, mi-am revenit în următoarele seturi şi am reuşit să calific naţionala în semifinale”, a mărturisit cadetul.

"Semifinalele" au fost tranşate cu un sec 3-0, iar în finală, din nou a ieşit la rampă performera din Mediaş. Învingând la simplu pe Anastasia Kolish (3-0) şi la dublu, alături de Adina Diaconu, pe duoul Maria Taylakova şi Anastasia Kolish (3-2). Cele două victorii ale Andreei Dragoman, tot din atâtea posibile, i-au permis sportivei să urce pe ultima treaptă a podimului, apărându-şi titlul de campion european cu echipa României.

Sursă foto: contul de Facebook al jucătoarei

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

eu

Acum 7 ani

Ultima treapta a podiumului, sau prima treapta a podiumului?..... FELICITARI.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus