Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
29°C

“Sibiu Sands" la final: peste 8.000 de spectatori si peste 13 ore / zi de volei pe nisip

Timp de patru zile, ora exactă în voleiul pe plajă din România s-a dat la Sibiu.

Terenul special amenajat din Piaţa Mică a găzduit în fiecare zi peste 13 ore de volei pe nisip. Cele 33 de echipe – dublu la număr faţă de anul trecut - care s-au simţit ca pe plajele de la Rio, cei peste 8.000 de spectatori prezenţi pe parcursul celor patru zile, premiile în valoare de 2.600 de euro, meciuri disputate pe nocturnă, cât şi includerea categoriei feminine ca etapă de Campionat Național de Volei Femin au făcut din cea de-a doua ediţie “Sibiu Sands” una mai reuşită ca cea de anul trecut.

“8.000 de persoane au asistat în tribună la această ediție <<Sibiu Sands>>. Alte câteva mii au fost în trecere prin Piața Mică, intrând în contact indirect cu acest sport nou pentru Sibiu. Scopul evenimentului a fost revitalizarea voleiul sibian și deschiderea apetitului tinerilor pentru practicarea voleiului, prezentându-l într-o formă cât mai atractivă”, spun organizatorii proiectului.

De-a lungul celor patru zile de concurs, unii dintre cei mai buni voleibalişti din ţară şi-au arătat îndemânarea pe nisipul din Piaţa Mică. Întrecerea feminină a fost cea mai aşteptată de către publicul sibian, tribunele amenajate fiind umplute până la refuz, în momentul în care fetele au păşit pe nisip. Timp de câteva ore, voleibalistele au încins nisipul, sub privirile şi uralele spectatorilor, dornici să vadă frumuseţea voleiului pe plajă.

Premii în valoare de 2.600 de euro

Câştigătorii categoriei MIXT - amatori au primit premii în valoare totală de 1.300 de lei, anume 800 de lei – locul I, 300 de lei – locul II şi 200 de lei – locul III.  La OPEN Masculin, premiile au fost în valoare de 1.300 de euro , locul I primind 800 de euro, locul II – 300 de euro, iar locul III – 200 de euro. La fete, ocupanta primului loc a primit un premiu de 500 de EURO, locul II 300 de euro, iar locul III – 200 de euro.

Câştigătorii celei de-a doua ediţii „Sibiu Sands”:

Open Masculin

Locul 1 – Electrofor Oradea (BH)

Locul 2 – CS Fan Arad (AR)

Locul 3 – CSM Reşiţa 4 (CS)

Campionatul Naţional de Volei Feminin

Locul 1 – CSM Timişoara 1 (TM)

Locul 2 – CS Fan Arad (AR)

Locul 3 – CSM Timişoara 2 (TM)

Mixt

Locul 1 – Ran (CJ)

Locul 2 – Burn (CJ)

Locul 3 – B&D (SB)

         

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus