Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

“Sibiul Vesel" te provoaca sa zambesti mai mult

Campania “Sibiul Vesel” continuă cu alte spectacole de teatru care vor fi prezentate în luna august, în zonele centrale ale Sibiului.

Supramarionetele îi vor încânta pe sibieni şi pe turişti prin ineditul şi dimensiunea lor, iar bicicleta veselă “ne invită pe toţi să ne bucurăm făcând mişcare”.

“Ai prea multe griji şi probleme? Creditele te-au copleşit? Poate că e timpul să înveţi să te bucuri de lucrurile simple. “Sibiul Vesel” este proiectul care readuce zâmbetul pe fetele sibienilor pe străzi, în cafenele şi, de ce nu, chiar în spitale şi cabinete medicale. Cel mai mare şotron pe care l-ai văzut vreodată va ajunge în toate cartierele, amintindu-ţi de jocurile copilăriei, zeci de voluntari veseli vor împărţi îmbrăţişări gratuite trecătorilor, iar cei mai apreciaţi sibieni vor primi de la noi câte un mare Like. Zilnic vom avea ştiri pozitive şi vesele în ziarele locale şi la Radio Impuls, dar bineînţeles ne vei recunoaşte şi după acţiunile noastre vesele. Să nu fii surprins dacă într-o zi primeşti pe stradă un mare Like, unul cam de 1 metru. Este dovada clară că îţi apreciem zâmbetul şi atitudinea pozitivă. În drum spre serviciu nu vei rezista să nu sari şotronul la fel cum o făceai când erai copil, iar dacă eşti trist sau prea stresat îţi oferim noi o îmbrăţişare gratuită. Vom încerca să aducem bucurie şi un dram de fericire şi în centrele de plasament sau copiilor cu dizabilităţi, prin programe şi activităţi realizate special pentru ei”, spun organizatorii.

Campania “Sibiul” a fost iniţiată de Asociaţia Sibiu 1191, este cofinanţată de Primăria Municipiului Sibiu şi susţinută de Radio Impuls, radioul care se ascultă la Sibiu pe 88,4 FM. Proiectul îşi propune să atragă cât mai mulţi parteneri. Pe site-ul www.sibiulvesel.ro toţi partenerii proiectului vor primi ratinguri în zâmbete şi vor putea fi votaţi pentru serviciile lor. Lucrurile care îţi fac ziua mai bună sau te înveselesc, le poţi urca pe site-ul Sibiul Vesel. Pornind de la principiul “zâmbeşte şi lumea îţi va zâmbi înapoi”, campania “Sibiul Vesel” îşi propune să îi înveţe pe sibieni să împartă şi cu ceilalţi lucrurile frumoase din viaţa lor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus