Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Paintball in Sibiu - de la distractia virtuala la cea reala

Pentru că omul descoperă în permanență noi modalități de relaxare și de a-și petrece timpul liber, pe lângă tradiționalele sporturi de echipă precum tenisul, fotbalul sau baschetul, conceptul de "team building" a cunoscut o revoluție. Apariția sportului "Paintball" transpune lumea virtuală, propusă de arhicunoscutul joc virtual "Counter-Strike", într-una reală. Astfel că "fiorul" supraviețuirii din lumea virtuală a "Counter Strike-ului", în care ești proiectat în diferite locuri, care mai de care mai primejdioase și în care adrenalina este la cote alarmante din cauză că poți fi "împușcat" la orice cotitură, poate fi resimțit și în viața reală, într-un mod distractiv, bineînțeles. Nici Sibiul nu a fost ocolit de acest fenomen, care ocupă o popularitate din ce în ce mai mare în rândul celor care doresc să se destindă. Astfel, tot mai mulți practicanți participă la "un război" în împrejurimile Sibiului.


Pasionații de Paintball au la dispoziție, în județul Sibiu, mai multe terenuri unde pot simula o scenă de comando cu gloanțe de vopsea. De exemplu, firma Nexus Paintball Sibiu propune mai multe locații unde poți să intri în aventura "războiului", precum:  Şopa, Pădurea Cisnădioara, Păstrăvăria Albota, Tocile, stațiunea Păltiniș, Curmătura Ştezii și Sibiu. Pentru ca iubitorii acestei activităţi să poată intra în joc, ei trebuie să cumpere minimum 100 de bile de persoană, la un preț de 30 de lei. În preţul unui pachet de 100 de bile este inclus echipamentul de protecţie, arma, terenul şi echipamentul suplimentar de paintball. Este nevoie de minimum 8 persoane și maximum 30, pentru ca jocul să înceapă. "Putem organiza și evenimente de team building de până la 120 de persoane, prin montarea unui teren cu obstacole și plasă de protecție, structurând jucătorii în echipe mai mici cu număr variabil și aplicând jocuri piramidale cu semifinale și finale", spun reprezentanții firmei.

În Tălmaciu, este amenajat un alt teren de paintball, care aparține clubului Paintball Sibiu. Aici, pachetul standard este de 200 de bile, la un preț de 45 de lei, iar dacă se mai doresc bile extra, prețul pentru 100 de bile este de 18 lei. Elevii și studenții beneficiază de o reducere de 5 lei, astfel că aceștia pot cumpăra pachetul standard la 40 de lei. "Întregul eveniment va fi imortalizat de un fotograf profesionist , în timp ce doi jucători profesioniști vor coordona cele două echipe. Toate costurile (marker, echipament de protecție, CO2. etc) sunt incluse în prețul bilelor", susțin inițiatorii proiectului.
O altă posibilitate de a te ascunde după copaci sau după diferite obstacole, dezvoltându-ti diferite strategii de a învinge adversarii, marcându-i cu bile de vopsea, este zona Tocile. Complexul "La Bușteni" îți oferă la cerere, printre alte sporturi ca ruleta rusească, vestul sălbatic sau escortă VIP, și o nouă doză de adrenalină, tir cu armele de Paintball.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus