Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Oficial: Johannis, candidatul ACL pentru prezidentiale

Președintele PNL, Klaus Johannis, a fost desemnat astăzi candidat al Alianței Creștin Liberale pentru alegerile prezidențiale. ”Nu avem voie să nu câștigăm alegerile”, a declarat primarul Sibiului astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. Johannis a fost însoțit la conferință de președintele PDL, Vasile Blaga și de Cătălin Predoiu, propunerea democrat-liberalilor pentru alegerile prezidențiale. 
 
Johannis a vorbit în linii mari despre programul său politic. ”Este timpul să tragem linie, să vedem cum a evoluat democrația și societatea, dar e și timpul unui nou început, să dăm o perspectivă națiunii, un proiect de țară, un nou model de politică. Este pentru prima oară după 25 de ani când o structură politică de asmenea anvergură desemnează un cetățean român, dar aparținând unei minorități etnice, și asta în pofida unei propagande necinstite și perverse a adversarilor noștri. E un semnal important care arată maturizarea societății românești. Eu vin de la Sibiu, din administrația locală. Unii îmi spun că nu sunt parte a jocului politic și nici nu îmi doresc să vin. Vin pentru a schimba regulile jocului politic. Vreau să cred că putem reda cetățenilor încrederea că politica poate produce efecte pentru ei. Vin de la Sibiu, în București, pentru a reda cetățenilor țării încrederea că se poate. România poate mai mult, mai bine”, a spus Johannis, menționând că va intra în detaliul proiectului său politic în zilele următoare.
 
Știre în curs de actualizare

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

29 comentarii

iulia

Acum 9 ani

acum,la munca sa convingeti si pe ltii ,nu numai pe noi,succes
Raspunde

Mir

Acum 9 ani

ACL nu ACD.
Raspunde

B

Acum 9 ani

Succes d-le Primar!
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Mare Succes D-l Primar!
Raspunde

sibiu

Acum 9 ani

succes domnule presedinte
Raspunde

Plecati PRESEDINTE!

Acum 9 ani

domnu primar ca-i mai bine si pt. noi si mai ales pt. Dvs. si sotia. Succes!
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Hmm... Mare greseala! Dar asta e ! Cand prinzi gustul puterii, nu mai poti sa renunti la ea!!! Mi-e teama ca o sa-si rupa picioarele in drum spre Cotroceni!!!
Raspunde

pt @6

Acum 9 ani

bine pt noi?..vorbeste la singular prietene.Daca va fi ales sa vina un pesedist la primarie si atunci sa vedeti ce se va alege de oras...vor inflori clanurile ca ciupercile dupa ploaie
Raspunde

Giratoriu

Acum 9 ani

ITI DORIM SENS UNIC SPRE BUCURESTI!!!!!
Raspunde

@8

Acum 9 ani

De parca acum n-ar fi clanuri su jocuri de culise. N-ai citit chiar azi despre onor dl. Gradinaru?! Nu-i nicio nenorocire pt. Sibiu daca va deveni dl Johannis presedinte! Nimeni nu e de neinlocuit! Am trait atatia ani fara sasi la primarie si nu s-a surpat Sibiul.
Raspunde

@10

Acum 9 ani

Corect,ai dreptate!
Raspunde

sasalocea

Acum 9 ani

glumea zilei: sasalaul presedinte
Raspunde

sancho panza

Acum 9 ani

Acest MENGELEU al copiilor nu ajunge nici in turul 2. Sa-i vad pe motii din Alba ca pon botu la ZER GUT. Si auzi Predoiu premier????
Raspunde

Herr President

Acum 9 ani

Nu te imbata cu apa rece ca nu vei fi ales, faci doar jocurile altora. Dar asa este cand ai 6 case .... sa nu-ti faca Kovesi dosare, confiscare si sa te bage in duba accepti dansul din buric al politicii Basesti, vezi sa nu-ti atarne si un galben gaurit de gat.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Sa mergem la vot si sa votam schimbarea. Ajunge cu comunistii si politrucii. Sa dam o sansa noua, tinerilor si copiilor nostri. Johannis presedinte. Succes.
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Si-a cautat-o cu lamanarea! Deja televiziunile de la Bucuresti au inceput sa puna intrebari despre tariful meditatiilor la fizica la Sibiu...
Raspunde

alzara@16

Acum 9 ani

Cate \"adevaruri \"ai vazut la \"televiziunile din Bucuresti \"? Succes, Iohannis! Votul pozitiv s -ar putea sa vina tocmai de la \"sudisti \", \"mitici \" satui de subdezvoltare.
Raspunde

relu

Acum 9 ani

ba da frustrarea din voi libidinosilotr s-a vezi ce bataslie i-i trage lui copy -paste cam cum va trage de vreo 5 mandate la functia de primar ,recunosc ca va fi o lupta dura cu prejudecatile si in plus moguili speriati dupa episodu felix de bratu legii ,ba estesingura alternativa serioasapentru tara pe care ati facuto varza in 25 deani ,ba ati vazut mitingul de iasi ce strigau oameni acolo vrem locuri de munca ce s-a mai vorbim de alte 90 la suta din localitatile patriei care se debransaza de la utilitati si traiesc intro saracie umilitoare din lipsa de perspectiva a copiilor lor ce face cind gata scolilie ,direct someri ,s-au de ce crezi ca s-a dublat populatia sibiului ce s-a faca oameni trebuie s-a traiasca si sibiu le da o sansa ,asa ca votati johannis daca vreti SENGHEN ,3000 de km de autostrazi locuri de munca adevarate nu de alea de paznici ,si acolo concurenta mai ceva ca la fabricile de diplome [universitati ]ba daca vreti investitori seriosi cu locuri de munca adevarate votati ,johannis ,si lasati pe postaci psd ca astia se trag din fosta nomenclatura comunista s-au nu vedeti ce apucaturi au cum ajung sefi primul lucru care il face isi angajaza toate rubedenile si prieteni ,dar nu la sapat santuri si constructi de case ,acolo la bugetate din taxe si impozite ,si platite regeste nu cu minimu pe economie ,votsati la alda ponta ,tariceanu daca nu vati saturat de baroni si lipsa de perspectiva ca dupa 2014 nu mai este basescu s-a puna vina pe el ,s-a vezi atunci injuraturi si scuipaturi pe voi asstia care incercati s-a mai ne pacaliti o data ca nu a ajuns 25 de ani ,desteaptate romane s-au dormi mai departe baroni vegheaza la opulenta lor si voi tot saraci si prosti cum va lasat brincusi si cind s-a intors va gasit mai prosti si mai saraci
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

..unii au prins ura de primar ca, le-a facut sensuri giratorii si sensuri unice.Adevarul ca unii sant paraleli in sensurile giratorii si normal sa fie suparat pe sas.Mai iesiti in lume sa vedeti cum este...
Raspunde

pt. 17

Acum 9 ani

Televiziunile nu detin adevarurile absolute, dar au intrebat cat e tariful pt. meditatii la fizica la Sibiu si asteapta un raspuns din partea unui cunoscator.
Raspunde

pt. Relu

Acum 9 ani

Dle Relu chiar daca iese dl. Johannis presedinte, tot nu scapam de baroni, de urmasii nomenclaturii comuniste si de imbogatitii epocii de tranzitie. Nu fiti naivi! Ce putere are presedintele sa taie raul din radacina?! Doar nu e Alexandru Lapusneanul! Si acela cat era de radical, tot a patit-o pana la urma!
Raspunde

cititor

Acum 9 ani

DOm primar si sleahta de juristi si secretari mai vechi si mai noi sunt in imposibilkitatea de a scapa basma curata din cate au facut. Cel mai vizibil este cazul Gradinaru. Asa ca dom primar face orice sa amane inevitabilul. Ponta, la fel, cu baronii dupa el, mai fara Dumnezeu ca niste maidanezi turbati. Daca nu votam JUSTITIA si CREDINTA, nu scapam veci, macar de marii corupti. Toti si-ai pus odraslele in functii. Peste tot colcaie de fii si fiice care se inmulktesc in progresie, mai nou si in eprubeta, atunci cand natura incearca sa-i opreasca.
Raspunde

un fost nehotarit

Acum 9 ani

din 1996 nu am mai votat acum ii rog pe cei nehotariti sa mergem la vot ptr. primarul SIBIULUI HAI CU TOTI LA VOT.
Raspunde

@19

Acum 9 ani

Ai dreptate. Trebuie sa-l iubesc pe acest dictator pentru ca daca vreau sa ajung acasa trebuie sa rulez pe 3 străzi? Ca asa a vrut muskiuletul lui, mic- mic ? Bine s-a zis: Sa aiba sens unic spre Bucuresti !
Raspunde

@24

Acum 9 ani

ii dictator ca te-o adus la nivelu occidentului,ca tu vroiai sa ramii ca la tine in sat in noroi fara utilitati si sa pupi la securisti comunisti.
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

(binecuvântare, sau blestem spurcat?): Sa dea Domnul sa aveti mereu numai CONDUCATORII pe care VOI ii alegeti....AMIN...
Raspunde

@24

Acum 9 ani

...nu trebuie sa-l iubesti.sa inventat bicicleta sau mergi pe jos daca si in masina ti se pare ca faci mult pana acasa
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

Acum trei luni n-a reusit,la Europarlamentare nimic pentru PNL,nici macar in Sibiu.Pina la urma,legenda celui mai votat primar din Romania se va desumfla,pentru ca absenteismul va fi cel putin la fel de mare ca si la alegerile pentru Primarie.Sa nu uitam ca scorurile uriase le-a obtinut cu o prezenta de maxim 52%.Matematic,78% din 52% =40,5% din sibienii cu drept de vot,deci nu-i chiar asa idolatrizat.Daca nici acasa,atunci unde:in Regat sau Moldova?Ca tot veni vorba de corectitudinea sasului:in martie voia sa gaseasca o portita legala ca sa ramina primar in timp ce ar fi fost ministru de interne si vicepremier.Da\' cu recursul la hotarirea Curtii de Apel Brasov,prin care a cam pierdut spatiul de pe Balcescu,unde-i Raiffeissen,ce se mai aude?
Raspunde

mosu

Acum 9 ani

Iohannis este un fas in fata jurnalistilor bucuresteni ,fuge ca un iepure asa cum este folosit de basescu ,Lalaul are multe bube cunoscute si ne cunoscute, cert este ca este un anti roman cu tendinte rele . Ex. la audientele unde sant inscrise nume romanesti se anuleaza pe motiv ca este ocupat cu alte probleme iar acolo unde s-au inscris sasi ,unguri ...tine audientele ...Sovin cum este eu zic sa stea departe si sa nu fie votat nimica nici chiar primar deacuma O sa vedeti cate a mai facut ,in aceasta perioada pana la alegeri vor iesi la suprafata multe nelegiuiri ale lui Iohanis .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus