Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Planul ACL Sibiu pentru Johannis: Strangem peste 50 de mii de semnaturi

Liberalii și democrat-liberalii susțin că pot strânge de la sibieni peste 50 de mii de semnături pentru dosarul de candidatură al lui Klaus Johannis. Nicolae Neagu (PNL) și Constantin Șovăială (PDL) au fost reprezentanții ACL (Alianța Creștin Liberală) în prima conferință de presă a alianței, în Sibiu. ”Credem să este o responsabilitate, dincolo de oportunitate, destul de mare, încât un sibian, primar al orașului Sibiu, cel care începând cu 2000 a obținut de fiecare dată o majoritate covârșitoare în opțiunea de vot, pe realizări, pe fapte, pe probe, pe capacități, pe tipar uman, are șlansa să conducă într-un nou destin, România. Și cred că sibienii, dincolo de mândrie, că ar avea un președinte al lor, ar putea avea o satisfacție superioară pentru că ei au văzut realizările, ei sunt în realizări. Sibienii trăiesc în realizările lui Klaus Johannis, sibienii nu uită ce a fost înainte de Klaus Johannis și văd ce este în administrație Klaus Johannis. Sibienii trebuie să fie modelul, din punctul nostru de vedere care să imnprime încrederea în ceea ce Klaus Johannis ca președinte va putea genera”, a declarat senatorul Nicolae Neagu.
În municipiul Sibiu, liderii ACL se așteaptă să strângă peste 20 de mii de semnături. Campania de strângere de semnături a început de miercuri și va continua până în 15 septembrie. Pentru ca o candidatură la alegerile prezidențiale să fie validată este nevoie de cel puțin 200 de mii de semnături de susținere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

35 comentarii

nicu

Acum 9 ani

Unde se strang semnaturi, de ce nu se anunta locatiile unde se strang semnaturi? De ce nu mediatizati zonele, zilele, orele...?
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Afară e vopsit gardul cu Iohannis, înăuntru-s leoparzii, cazan, neagu, șovăiala, turcan, nan, ariton ....
Raspunde

x

Acum 9 ani

unde?
Raspunde

sasofilul

Acum 9 ani

Semnaturile se strang pe capota BMW-ului primit ca spaga si parcat in Piata Mare.
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

Tare ma tem sa n-o ia in freza domn primar! Astia sunt rechini cu vechi state de plata! De ce o fi dl. primar asa de naiv? Sau dorinta de putere l-a facut sa se lase pe mana rechinilor?!
Raspunde

@4

Acum 9 ani

iar semnaturile tale in teleguta trasa de magar cu care ai venit in Sibiu unde ai primit o spaga mare intrind in casele sasilor, cu tupeu si nesimtire, de unde improsti cu noroi si mizerii, xenofob si comunist
Raspunde

pt.4

Acum 9 ani

Asta....dacă ştii să te iscăleşti, fapt îndoielnic la tine.
Raspunde

@@4

Acum 9 ani

ce idiot...inseamna ca si Politia Constanta a luat mita un Jaguar si un Porsche cu , care patruleaza pe autostrada Soarelui.... voi nu puteti dormi de ciuda vecinului
Raspunde

sasofilul

Acum 9 ani

Ba pupincuristilor, BMW-ul a fost primit ca mita de la Automobile Bavaria din Brasov prin contract de cesiune, cica sa le faca reclama Iohannis. Pai, ce-i asta, actor sau sportiv ca sa faca reclama unei marci?
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Automobile Bavaria din Brașov, aaahh, uaahh, mor de râs!!!! Oare toți brașovenii-s atât de ocoși-proști?
Raspunde

@9

Acum 9 ani

Matale esti sasofi sau sasofob? Primul iubeste sasii, cel de-al doilea, nu.
Raspunde

@10 joseph

Acum 9 ani

Joseph prostutule daca te facea mamica ta cu mai multi neuroni iti dadeai seama ca omul a vrut sa spuna probabil ca, contempo cars srl e dealerul bmw in sibiu si e din brasov. La fel ca dealerul audi -tess care e tot din brasov. De fapt sibienii sunt doar dealeri de branza si care îs mai ocosi dintre ei de masini second hand. Altii mai nou fac evaziune cu benzina, fura banii handicapatilor, fura gaz de la eon, fura banii bolnavilor de cancer sau trafic cu copii pt organe
Raspunde

@9

Acum 9 ani

si tu o sa primesti un neuron pentru capul tau gol de la Firma Neuron Brasov SRL .. ca mita, ca sa-si faca reclama........ dar ma indoiesc ca o sa mearga la tine.
Raspunde

bibi

Acum 9 ani

12, prostule, Bavaria automobile are sediul in bucuresti, iar brasovul e un dealer ca si Sibiul.
Raspunde

@14

Acum 9 ani

Bibisor dealer in sibiu este contempo cars srl. O cautare simpla pe google te-ar lamuri cat de prost esti
Raspunde

Nelu iohannus

Acum 9 ani

Ce va tot certati atata postacilor pe tema cu BMW-ul sasului klaus? Marea problema e ca sasalaul mandru si prost n-o s-o poata rupe la fuga nici cu bolidul lui de sute de cai putere din calea miticilor ,ce-l vor devora ca niste hiene !
Raspunde

bibi

Acum 9 ani

Prostule, contempo e tot firma nemtilor de la BMW, Bavaria face importul iar contempo le vinde.
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Eu am auzit ca in fata celor 6 case, a Liceului de Arta si a Liceului agrcol!!
Raspunde

sancho panza

Acum 9 ani

Semnaturi ctrangeti dar voturi ? Cu LAUDATUL NATIONAL mai greu. Predoiu era mai bun.
Raspunde

mosu

Acum 9 ani

greu foarte greu de crezut cu o asa adunatura dubioasa cunoscuta ca rau al poporului in trecutul apropiat pot sa stranga semnaturi fara smecheri si voturi de la populatia pacalita tare dar si furata de pdl ,Acuma unita cu alti slabi lucrati de antonescu si basescu cat despre primarul nostru , lasati-l acasa langa ai lui .nu trebuiesc votati si ignorati de popor.
Raspunde

eu

Acum 9 ani

doar membrii de partid oftica-ti pe acest site...sa vo trag la toti slugilor.....
Raspunde

siby

Acum 9 ani

Nu-l cred pe Ponta asa naiv (ca sa nu zic prost) sa piarda alegerile printr-o miscare negandita! Au prea multa experienta politica ( manevre de culise) cei de la PSD, fata de alianta de cacao care nu va rezista nici 6 luni dupa alegeri!!
Raspunde

Horsti von Hermannshit

Acum 9 ani

Din pacate johi o va lua in freza de la pinocchio-poanta.poanta care are un team puternic in spate ,nu niste hoti si niste nemernici ordinari precum are johannis!
Raspunde

marin da gorj

Acum 9 ani

Numele lui ponta apare in tot mai multe dosare a dna, voi probabil sunteti in interior si profitori ai sistemului care-i tot cintati osanale
Raspunde

@14

Acum 9 ani

2x prostule.. Contempo e un dealer in care BMW Germania nu este asociat. Mai bine te-ai documenta inainte sa dai din trompa
Raspunde

Django

Acum 9 ani

Ponta si mai toti psd-isti sunt criminali penali, adevarati infractori care jefuiesc tara sistematic. de fapt trebuie inchisi toti, dar in tara asta toti smecheri si criminali sunt liberi si mai sunt si admirati de o mare parte a romaniilor. asta spune multe....
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Băi, fraierilor, contempo e doar un dealer nenorocit, mașina lui Iohannis vine de la Automobile Bavaria direct, asemenea decizii se iau numai acolo, iar Automobile Bavaria are sediul în București. Punct. Nu mai amestecați Brașovul în toate afacerile că nu e buricul pământului.
Raspunde

semnaturi

Acum 9 ani

semnaturile se string pe capota masini de raliu a lui copy -paste de la guvern s-au pe multele mertane la dispozitia guvernului cind pleaca cu alai la dezastrele care se intimpla de 25 de ani si nu observa nimeni numai cind vine prapadu in rest cit mai multe taxe ca s-a acopere ineficenta guvernari ,ia de la noi cu 4 miini si ne da inapoi tot de la ce ne taxeaza noi cu doua destute de la mina stinga ei find doctrinari de stinga dar nu imprejur ,votati ,johannis daca vreti s-a sperati ca se va sfirsi calvaru vieti voastre daca nu in primavara s-a vezi apocaliptica nationala
Raspunde

vecina

Acum 9 ani

cea mai mare capusa a Sibienilor este lasul si alcolistul Neagu
Raspunde

KWIL

Acum 9 ani

Romanii din Sibiu au votat cu sasu dupa dezamagirea provocata de un primar dat de conventia democrata. A fost o alternativa iar apoi printr-o propaganda bine platita din banii publici ai sibienilor s-a reusit crearea unei imagini de invidiat. Daca se vor afla matrapazlicurile de la primarie si se vor afla atunci nici primaria nu mai e sigura.
Raspunde

@30

Acum 9 ani

Lasa-ne cu concluziile tale manipulatoare, mincinoase si denigratoare,
Raspunde

@30

Acum 9 ani

O opinie interesanta! Da, Sibiul a fost orasul care a votat intr-o proportie covarsitoare cu Conventia Democratica in 1996. Dar din nefericire, si presedintele Constantinescu, si primarul Condurat nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor, de unde si dezamagirea sibienilor. Si a venit anul 2000 cu o groaza de candidati la primarie si sibienii au hotarat ca un sas ar fi mai nimerit pt. ca nu are cumetrii politice si nu fura. Ceea ce a urmat e deja istorie...
Raspunde

MISA

Acum 9 ani

Primaru JOHANNIS, nu va avea adversar politic nici in turnu I si binenteles nici in turul II pe Premierul Ponta. O sa traim si o sa vedem . In turul II o sa fie tradat si vandut chiar de colegii liberali.
Raspunde

@MISA

Acum 9 ani

Nu va avea adversari pt. ca, probabil , se va retrage din cursa. Vom vedea o noua productie lacromigena gen \"draga Klausi\"?!
Raspunde

BASEALA

Acum 9 ani

LA CITA CULTURA A PROSTIEI EXISTA IN SIBIU SI IN MARGINIME, UNDE ANGAJARILE LA STAT SI LA PATRONII CONFECTIANATI DE PARTIDE( FOARTE MULTI LA SIBIU) SE FACE INCA CU DESAGA DE BRINZA ...AR FI POSIBILE ACELE 50.000 DE SEMNATURI PTR CA IN REST ADICA IN JUDETELE UNDE EXISTA SI GINDIRE NU CA LA SIBIU,EI BINE ACOLO IOHANNIS BASISTU VA LUA ZERO SEMNATURI ....MATOT INTREB CUM POT CONVIETUII NEAGU SI ARITON IN ACELASI PARTID,CIND PINA NU DEMULT I-SI TRAGEAU PUMNI IN MECLE CA NU STIAU CARE SA CONDUCA PARTIDU......????????//
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus