Marţi,
27.09.2022
Ceata
Acum
10°C

FOTO Dorin Cioaba a comemorat un an de la moartea tatalui sau, in Piata Mare

Dorin Cioabă, fiul fostului rege Florin Cioabă, a marcat în Piața Mare a Sibiu un an de la moartea tatălui său. Acesta a organizat o expoziție cu fotografii diverse din viața lui Florin Cioabă și a invitat mai mulți apropiați ai familiei pentru a ține discursuri.

”Astăzi se împlinește un an de la trecerea în neființă a tatălui meu. 18 august este o zi cu o amintire neplăcută pentru comunitatea de romi. Am vrut să marchez momentul și să comemorez această zi”, a declarat Dorin Cioabă.

În continuare, fiul lui Florin Cioabă a spus că familia este mai unită ca niciodată și cele mai grele momente au fost lăsat în spate. ”Pot să spun că, în ceea ce mă privește, familia a trecut peste momentele grele. A fost o vrajbă, s-a dorit dezbinarea familiei noastre. Acum, fiecare își vede de treaba lui”, a mai declarat Dorin Cioabă.

Florin Cioabă a murit în data de 18 august 2013, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

semiunitate

Acum 8 ani

Unde -i Daniel? Unfe -i maica -sa? Desigur fiecare isi \"vede de treaba lui \" .Alzara.
Raspunde

michael

Acum 8 ani

si de ce ne-ar interesa ca a trecut 1 an de cand a murit chestia aia !? eu imi aduc aminte doar cat i-am injurat ca au blocat traficul cu tigania lor ...!
Raspunde

Tiganiada

Acum 8 ani

Ajunge centru baza shatrei. Marele Iohannis nu a participat sau macar aplaudat din fereastra biroului?
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

au avut autorizatie?
Raspunde

:)))

Acum 8 ani

bineinteles ca nu ! ....nu i-a luat nimeni in luneta? ah..de=as sta in Piata Mare tot pe rand as invita cate o cioara
Raspunde

Antonescu

Acum 8 ani

Chiar asa am ajuns? vine tiganul si face ce vrea in Piata Mare din Sibiu? Cine a dat autorizatie pentru asa ceva?! hai sa le dam si niste case prin centru, ca parca nu ar strica niste turnulete si manele. Sa-si puna poze si coroane la el in Turnisor
Raspunde

DOAR GAZU 1945

Acum 8 ani

POATE CA NU NE INTERESEAZA! ghitanul nu ar trebui lasat sasi expuna prostiile alea in centrul sibiului ca nu intereseaza pe nimeni, pe romani deloc, iar cum tig@nii lui nau majoritatea scoala, nu pricep nimic, se uita doar la poze si atat.
Raspunde

Iosif

Acum 8 ani

Domnul \"DOAR GAZU 1945\", scrie despre cei care n-au şcoală. Dar, se pare, domnule \"DOAR GAZU 1945\", aţi cam chiulit de la şcoală. Altfel, printre altele, aţi fi învăţat a scrie \"N-AU\" şi nu \"NAU\".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus